Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok
ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik,
hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma
miatt bizonyos szempontból egészséges is.
Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a
feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros,
mint azt sokan gondolják. Egy nemrégiben végzett epidemiológiai
vizsgálat eredménye szerint ugyanis a
kávé hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag-bántalom kialakulásának
esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén pedig legalább olyan
figyelmet érdemel meg, mint a tea vagy a fokhagyma.
A Ganoderma
gombát a kínai forrásokban a legnagyobb fokú tisztelettel emlegetik,
mivel folyamatos szedése mellett sem tapasztaltak semmilyen
mellékhatást.
A felhasználói élmény fokozása érdekében már mi is használunk cookie-kat a Network.hu oldalon.
Az oldal használatával beleegyezel a cookie-k alkalmazásába. További információ: itt.
A kávé és a Ganoderma
12 éve | 0 hozzászólás
Az egész világ kávézik. Fiatalok és idősebbek egyaránt. Sok ezer tanulmányt készítettek a kávéról, amelyekből egyre világosabban látszik, hogy akár napi 4-5 csésze kávé sem ártalmas, sőt, a kávé antioxidáns-tartalma miatt bizonyos szempontból egészséges is.
http://webaruhaz.dxn.hu/blog-2012-04-04-A_kave_es_a_Ganoderma
Címkék: