Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:



Az utóbbi években végzett klinikai vizsgálatok eredményei azt a feltevést erősítik meg, hogy a kávé fogyasztása korántsem olyan káros, mint azt sokan gondolják. Egy nemrégiben végzett epidemiológiai vizsgálat eredménye szerint ugyanis a kávé hatóanyagai csökkenthetik az epehólyag-bántalom kialakulásának esélyét, antioxidáns hatású polifenoljai révén pedig legalább olyan figyelmet érdemel meg, mint a tea vagy a fokhagyma.

A Ganoderma gombát a kínai forrásokban a legnagyobb fokú tisztelettel emlegetik, mivel folyamatos szedése mellett sem tapasztaltak semmilyen mellékhatást. A kínai források szerint javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít az egészség megőrzésében és abban, hogy hosszú életet élhessünk.


Lingzhi Black Coffee

A Lingzhi Black Coffee egy különleges recept alapján készült kávékeverék, mely a legjobb minőségű instant kávéport és a Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Cukormentes, így azok számára is kiváló megoldás lehet, akik csökkenteni kívánják a szervezetükbe vitt cukor mennyiségét.

1 adag kávé kb. 70 Ft/adag
( A hazai fogyasztói visszajelzések alapján, a használt adagolásból számítva)


http://www.webaruhaz.dxn.hu/

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu