Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A kopaszodást eltűntető hajbeültetés már a múlt század második felében rendelkezésre állt, de igazán csak napjainkban kezd mindennapos kozmetikai beavatkozássá válni.

 

network.hu

 

 Wayne Rooney már a FUE hajbeültetést választotta, melynek leírását 2000 után tették publikussá a hajgyógyászok.

 

A korábbi csíkkivételes (FUT) hajátültetési módszer csak  hosszabb frizura viselése esetén volt alkalmas az esztétikus külső megteremtésére, hiszen a szike segítségével végzett hajbeültetési beavatkozás nyomai tönkretették a donorterület egészséges külsejét.

 

network.hu

 

 Nem is igazán érthető, hogy a színész Jeremy Piven 2010-ben miért vállalkozott az elavult technikára, hiszen ez időtájt már világszerte elérhetőnek, és általánosan használtnak számítottak a FUE hajbeültetés különböző technikái.

Hazánk gyógyászati fejlettségére is jellemző, hogy a HIMG Hajbeültetési klinika orvosai Magyarországon fejlesztették ki a SHE módszert, melynek jelentősége a hajszálankénti átültetés.

 

network.hu

 

 

Ugyanez a klinika azzal is büszkélkedhet, hogy a hajbeültetéshez használt kiszedő és beültető tűk 2013-ban elnyerték az Év Terméke díjat. A dicsőség megérdemelt, hiszen ezekkel a hajgyógyászati eszközökkel, már tényleg észrevehetelenek maradnak a hajbeültetés nyomai.

 

network.hu

 

Természetesen több magyarországi  hajátültetési klinika is elismertté vált az elmúlt évtizedekben, és a ma már kedvező árú kozmetikai beavatkozásnak számító, egy-két napos és fájdalommentes hajbeültetésre egyre többen érkeznek külföldről is.

Címkék: fue hajbeültetés fut hajbeültetés hajbeültetés hajátültetés

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu