Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

A legmodernebb Fue hajbeültetési beavatkozás során speciális mikrosebészeti tűkkel ültetik át a paciensek saját hajszálait, így a beavatkozás nyomai néhány nap alatt eltűnnek.

 

network.hu

 

A hajsebészeti tű mérete eltörpül a gyufaszálhoz képest, így érthető, miért  nem maradnak látható nyomok a hajbeültetést követően.

 

 

network.hu

A hajbeültetéshez elengedhetetlen a paciens megmaradt egészséges hajállománya, hiszen az innen kinyert hajszálak a beültetés területén is megőrzik ellenálló képességüket, ennek köszönhető a Fue hajátültetés eredményeként kiserkenő esztétikus frizura véglegessége.

network.hu

A hajbeültetés eredményeit szemléltető előt-után képeken is jól látszik, hogy a beavatkozás után nem sokkal már nyoma sincs a hajátültetési kezelés nyomainak.

 

network.hu

 

A hajbeültetés árakkal kapcsolatban csak hozzávetőleges számításokra elegendő a képen látható táblázat, hiszen a hajátültetés módszerétől kezdve, a rendelkezésre álló, egészséges hajállományon keresztül, a paciens neméig és egyedi elképzeléseiig számos egyéb összetevő határozza meg a hajátültetés végleges költségeit.

 

Mindenképp érdemes megemlíteni lezárásként, hogy a magyarországi hajbeültetés minősége nemzetközileg elismert, a kedvező áraknak  köszönhetően pedig a hazánkba irányuló gyógyturizmus szerves részévé vált a hajátültetés.

Címkék: fue hajbeültetés hajbeültetés hajbeültetés árak hajátültetés hajátültetés költségei

Kapcsolódó cikkek:

  Hajbeültetés régen és most

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu