Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Elérkezett az idő, hogy felelősséget vállaljunk saját egészségünkért!


A saját egészségünkért mi vagyunk a felelősek! Ne feledjék – a jó egészség inkább lehessen egy elfogadható élet útja – mint annak a hiánya. Ez a gondolat nemcsak erre a napra érvényes, de a holnapra és a további évekre is.


Manapság a testünk túlságosan nagy mennyiségű idegenanyaggal találkozik, melyek hatással vannak a megfelelő működésére. 4 trillió (milliárdok) sejt kénytelen hozzászokni a folyamatosan növekedő ártalmas szeméthez a környezetünkben. Félünk a sok mérgező kemikáliától, melyet a levegőből belélegzünk, az ételben elfogyasztunk, félünk a víztől amit meg iszunk. A kutatások jelzik, hogy ezek a mérgek a szervezetünkben az évek folyamatosan felgyülemlenek, és megalapozzák a krónikus betegségek, mint a rák, a szívbetegségek, a cukorbetegség kialakulását. Az élelmiszer – allergia, a bakteriális flóra egyensúlytalansága, élősködők okozta fertőzések, gombás fertőzések, az emésztési enzimek elégtelensége, csak egyikei a krónikus bélbetegségek okainak, melyeket elnyomnak a receptre felírt gyógyszerekkel.

 

Szervezetünk olyan, hogy képes ellenállni ezeknek a hatásoknak, de mikor lesz ebből elég és mikor fogja azt mondani a szervezetünk, hogy már nem vagyok rá képes, nem bírom tovább?


A megoldás a megelőzés lehet!


Mi akik a aktívan teszünk az egészségünk megóvásáért, igyekszünk megelőzni a betegség kialakulását, nem azt jelenti, hogy mi nem leszünk betegek, de azt igen, hogy támogatva az immunrendszerünket az esetleges betegségből hamarabb felépülhetünk.

 

A legfontosabb kérdés tehát az, hogy Mi magunk hogyan előzhetjük meg a betegséget. Csak tőlünk függ, milyen mértékben és hogyan foglalkozunk ezzel a kérdéssel, gondolattal.

 

Mindenkinek egy adott pillanatban döntenie kell, hogy hogyan fog bánni az egészségével. Mit tesz azért, hogy a legjobb testi és lelki kondícióban érje el a magas életkort.

 

Nézzünk körül, kezdjük saját családunkban, majd a legközelebbi baráti körben és kérdezzük meg önmagukat, hogy vajon mindenki egészséges-e a környezetükben. Ha ezt megtettük talán máshogy fogunk gondolkodni, és érzékelni saját egészségüket. Ne habozzunk, most van itt az idő, Ön az az ember! Ön az az ember, akinek mélyen tudatosítani kell magában az egészség megőrzésének az értelmét.

 

Kezdheti ezt egy egyszerű dologgal, a TIENS termékek és eszközök használatával naponta, melyek segíthetnek a saját egészsége védelmében. Biztos, hogy nem ma fogja látni vagy érezni az esetleges eredményt, de biztosan értékelni fogja azt a jövőben.

 

A mai nap mindenki számára az egészsége szempontjából nagyon fontos. Befolyásolhatják az egészségüket, és évtizedekkel később is jobban érezhetik magukat a saját bőrükben. Éppen most van a legjobb idő arra, hogy egészségünk érdekében pótoljuk a számára fontos és hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat. Erre a fiatal generációt is oktatni kéne, hogyan kell helyesen élni és helyesen táplálkozni.

 

A megelőzésnek tehát megvan a maga jelentősége, többféle módon is megvalósítható, kivitelezhető.

 

Tudósok, kutatók azt mondják, hogy az emberi test úgy van felépítve, hogy 150 évig éljen. Testünk minden sejtje 150 évig képes élni, mely 20-25 éves korunkig fejlődik, ezután fokozatosan kezdi elveszteni néhány funkcióját, és a szövetek lassan elkezdenek öregedni. Akár 50 éves korunkig is jól érezhetjük magunkat, de utána az egészségügyi gondok egyszer csak jelentkezni fognak. Ezek a problémák vagy körülmények a mérgező anyagok a szervezetben való 30-40 évi felgyülemlésének következményei. Az okozója az, ami hiányzik, nem pedig az, amink van.

 

Nagyon elszomorít engem az, ha beteg fiatalokat látok. Hajdanán igazán öreg és öregebb embereket láttam, csak akik betegek voltak. Manapság egyre több és egyre fiatalabb nő és férfi van, akik valamilyen betegségben szenvednek. Miközben sokan próbálják lerántani a leplet a hosszú élet vagy az örök fiatalság titkáról, az igazi titok az, hogy MI mit teszünk a saját egészségünkért, életük minőségéért, és azért, hogy lassabban öregedjünk.

 

A betegséget csak 1 mikroorganizmus okozza, mely korlátolt, limitált. Minden egyes baktérium növekedéséhez szükség van egy jó belső „környezet“-re. Ez a sejtekre is érvényes, növekedésükhöz és a működésükhöz sok fontos vitaminra és ásványra van szükségük, hogy energiát nyerjenek, és ezzel lehetővé tegyék azt, hogy a kémiai reakciók helyesen játszódjanak le. A szervezetünkben minden sejtközi „tér“ alkalmas a vitamin és ásványi anyagok el-(át) szállítására. Ha ez a közeg savasodni kezd (megváltoztatja a saját pH értékét) a baktérium nagyon jól kezd „működni“. 

 

Minél idősebbek vagyunk, annál jobban változik a mi belső közegünk. Savasodás áll be, s ezzel utat engedünk a különböző megbetegedéseknek a szervezetünkbe. Minél tovább megőrizzük a belső környezetünk lúgosságát, annál tovább leszünk ellenállóbbak a betegségekkel szemben. Ha meggyorsítjuk az öregedés folyamatát – ez ma az egész civilizáció problémája – betegek kezdünk lenni. Szükséges hangsúlyozni, hogy a belső környezetünket „tisztában kell tartani“. Ha a betegségnek nem adunk alkalmat a kialakulásra, nem alakul ki, nem keletkezik. Az egészség védelme egyet jelent a belek működtetésével és tisztántartásával.

 

A táplálék-kiegészítők befolyásolhatják a szervezet tisztaságát!

 

Ma egyre többen vesznek magukhoz olyan ételt, melyek tápanyagot, vitamint, ásványi anyagokat csak kis mennyiségben tartalmaznak. A gyorséttermekben kapható és a különböző nem „tápláló ételek” ízre úgy vannak elkészítve, kezelve, hogy csak együnk és együnk.

 

Jó tudatosítani, hogy táplálék-kiegészítőket fogyasztanunk kell, mert sajnos a klasszikus étrendünkből hiányoznak, energiát adnak és segíthetik a szervezet ön megtisztítási folyamatát. A TIENS étrend-kiegészítői segíthetnek a szervezetünkből hiányzó és egészségünk szempontjából fontos vitaminok és ásványi anyagok pótlásában.

 

táplálék kiegészitő

http://egeszsegkore.tiensbazis.com/book/etrendkiegeszitok?a=241

 

A legfontosabb a megelőzésnél az emésztőrendszer tisztaságáról és minőségéről való gondoskodás.

 

Bár senki nem akar beszélni róla, sokan közülünk a „saját bőrén“ érzékeli, többé-kevésbé igaz, hogy az egészséghez a beleken „vezet“ az út. Ha a beleink tiszták és aktívak, rögtön feldolgozzák az emésztési hulladékot és kiürítik azt. De ha nem dolgoznak helyesen, jól, és behordódottak, kialakul bennük egy mozdulatlan massza, esetenként toxinok, melyek ha bekerülnek a véráramba, és elterjednek az egész szervezetbe – akkor jelentkeznek az egészségi problémák.

 

Az emésztőrendszer fő feladata az étel feldolgozása. Lehetőleg úgy, hogy a szervezetünk minél több tápanyagot, vitamint, ásványt, vizet, oxigént kapjon. Minden fermentatív folyamata emésztésünknek a vastagbélben zajlik. A belek csupán 15%-át teszik ki az ún. patogén organizmusok (pl.az erjesztőgombák), melyek ártalmasak is lehetnek, de csak akkor, ha lehetőséget kapnak. A mai életmód – nem megfelelő étel, stressz, gyógyszerek – mind hozzájárul a patogén baktériumok kialakulásához, képződéséhez. Ha a belünk nem tiszta, és nem szabályosan működik, a keletkezett lerakódások egészségi problémákat, gyulladásokat és nehézségeket fognak okozni. Ezek a betegségek majd rákbetegségbe torkollanak végezetül.

 

A betegségek 90%-a a vastagbélben kezdődik. A legfontosabb feladat a vastagbél-tisztítása!


belek

 

Statisztikailag bizonyított, hogy évente több ezer embernél diagnosztizálnak a béldaganatot. Felük sajnos meghal, a másik felük az emésztőrendszeri megbetegedésben szenved. A statisztikák kegyetlenek. A statisztikáról elmondható, olyan mint a női fürdőruha: eltakarja azt, amit a leginkább látni akarunk, és nem mindig mond (mutat) igazat. A másik oldalon viszont eléggé megrázóak ahhoz, hogy valamit tegyünk az emésztőrendszer helyes működése érdekében.

 

Biztosítani kell tehát, hogy a belek „átjárhatóak“ legyenek, képesek legyenek a táplálékot megemészteni és a vitaminokat, ásványi anyagokat felszívni. Az egészséges bél falán csak azok a tápanyagok jutnak át, melyek a testünknek vitamint, ásványt, tehát energiát adnak. Minden TIENS táplálék-kiegészítő termék úgy van kialakítva, hogy az emésztőszerv funkciója, tevékenysége a legjobb állapotban legyen.

 

A statisztikák azt mutatják, hogy egy átlagos 40 éves ember beleiben, 2 és 4 kilogram közötti mérgező salakanyag gyülemlik össze bármelyik időpontban. Ez a salak az étel eredménye, amelyet nem emésztettünk meg rendesen. A szervezetnek szükséges biztosítani, hogy a salakanyagok a lehető legrövidebb időn belül eltávozzanak, ne legyen hosszú a rothadási folyamat, s hogy a véráramba a méreganyagok ne kerüljenek be.

 

CSAK ERŐS IDEGZETÜEKNEK!

http://youtu.be/vrNjCRfPiN0

 

A bél megtisztítására valami olyanra van szükségünk, ami lehetővé teszi a helyes működést és a jellege, tulajdonsága megmaradását. A TIENS kezdőprogramjai és tisztító kúrái alkalmasak lehetnek, segíthetnek ennek a feladatnak az ellátására.

 

tisztitó termékek

http://egeszsegkore.tiensbazis.com/page/i-sz-kezdoprogram?a=241

 

Méregtelenítenünk kell!

 

Ha a méreganyagok bekerülnek az agyba, vagy a mirigyekbe, súlyos problémákat okozhatnak. Nekünk azt kell biztosítani, hogy a toxikus anyagok a máj, vagy a vese segítségével a szervezetünkből eltávozzanak. A TIENS termékek segítséget nyújthatnak a méregtelenítést folyamatában, vitaminokat és ásványokat tartalmaznak, melyek a detoxikálásnál fontosak.

 

A mérgező anyagoktól megtisztítva, képesek lehetünk jól működni, és automatikusan növekedhet az energiaszintünk is.

 

A TIENS termékei, regeneráló eszközei az egyszerűségnek, a természetességnek köszönhetően jó hatással lehetnek a kiválasztódási folyamatokra. A TIENS készítmények  alkalmazása a helyes vitaminellátást, az ásványok pótlását, és a felgyülemlett méreganyagok eltávolítását elősegíthetik.  Ezt a béltisztító folyamatot persze nem lehet megvalósítani egyetlen éjszaka alatt, ehhez bizonyos időre van szükség. De beindíthatunk egy egészséges folyamatot.

 

Mi akik aktívan dolgozunk a TIENS üzletben megértettük a kezdeti mondat fontosságát! Elhivatottságot érzünk az iránt, hogy minél több embertársunknak meg mutathassuk azt a lehetőséget, hogy hogyan, milyen módon és mivel tudnak akár Ők is felelősséget vállalni a saját egészségükért.

 

Bízom abban, hogy esetlegesen azoknak, akik még nem érezték át azt, hogy igazán csak mi vagyunk azok, akik a legtöbbet tehetjük, az egészségünkért segítséget nyújthattam a fent leírtakkal ahhoz, hogy Ők is esetlegesen meghozzák a saját felelősségteljes döntésüket.

 

Kívánok mindenkinek egészségben eltöltött, hosszú boldog életet.

Címkék: egészség megelőzés méregtelenités tiens tisztítás táplálék-keigészítők

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu