Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Kenneth Branagh rendezéseire sosem lehet panasz,emlékezvén a Sok hűhó semmiért,a Hamlet,vagy a Frankenstein direktori székében elkövetett instruálásaira.Most sem okozott csalódást,jelen esetben producerként is megtalálhatjuk a nevét,a stáblistán.
A kőgazdag idősödő bestseller író és a fiatal jóképű,ám csóró színész párharcának lehetünk részesei.A tét a történetkarcintó felesége,vagy valami más?
Mindkét karakter tökéletesen kitalált,egymás ellenlábasaiként.
Caine hozza a hűvös eleganciáját,hihetetlen profizmusról tesz ismét tanúbizonyságot,sejtelmem sincs,ki tudta volna ilyen tökéletesen visszaadni a ravasz,és egyben számító öregúr jellemét.
Jude Law által megformált gigolo szerep sem hálátlan,remek teret engedve színészi rátermettségének bizonyítására,melyet úgy érzem maximálisan ki is használ,nem törpül el a színészóriás mellett,brillírozik,lubickol...
Tisztán és következetesen felépített történet,melyben csak kapkodjuk a fejünket..hoppá,most rászedtek!Profin beállított jelenetek,a minimál stílusban berendezett hűvös miliő,méginkább ráerősít a történetre,remek hangulatot teremt a fények játékával,látszik hogy Branagh nem kispályás..
Remek thrillert láttam, két számomra igen kedvelt színész és nem különb rendező prezentálásában,a végén mellbevágó és elgondolkodtató végkifejlettel.

Címkék: Mesterdetektív

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu