Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Azon Jason Segel írt forgatókönyve alapján készült sztori,akit már megismerhettünk a Felkoppintva c.filmből,most ő,mint főszereplőjeként van jelen,ebben a romantikus vígjátékban.
Minden eredetiséget nélkülöző történet,ahol a szakítás melodrámájának világfájdalmát osztja meg velünk,sírásban összegörnyedve,alkoholba folytva keresve a kiútat sanyarú sorsából...
A fentebb említett Knocked Up remek volt,adott volt minden benne,amely egy szórakoztató mozi elkészítéséhez szükséges,szemben ezzel a felhúzható szürke kisegérrel.Itt klisékkel telepakolt,cukormáz áztatta tortát ehetünk mindössze,melytől majd kirohad a fogunk.
A sikeres és ünnepelt színésznő,lapát effektust alkalmaz a barátjánál,kiben egy világ omlik össze,elvesztett szerelme miatt.Bánatát feledve Hawaii-on köt ki,ahol exével és új pasijával találkozik,így nem lesz könnyű az újrakezdés...
Ennyire bonyolult történetvezetést,talán egy képernyővédő egymást követő kockái sejtetnek,talán az egy kissé kiszámíthatatlanabb.
Persze vannak benne kifejezetten megmosolyogtató,említhető és kellemes momentumok,de sajnos a film egységes egészét illetően közepesre vizsgázik,megragadva az átlagos szinten.Hiányzott belőle a kellő plusz és finomság,mely élvezetesebbé tette volna,arcunkra önfeledt nevetést varázsolva.Persze azért az idióta tiniröhej kategórival nem említeném egy lapon,nálam azok vannak lepattintva,bár sosem néztem!
Ezt pedig fogyassza,akinek van gusztusa hozzá..

Címkék: Lepattintva

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Krén Zsuzsi üzente 15 éve

nekem tetszett... :)
illetve talán nem is ez a jó szó, nem tudom. mindenesetre sokat röhögtem rajta :) asszem nem mindegy, milyen hangulatban kapod el..

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu