Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Ütős mozi a horror európai,újkeletű fellegvárából,a francia brutalitást Alexandre Bustillo és Julien Maury jegyzi.
Komor,sötét, nyomasztó darab,melyben az olló játsza a főszerepet,remekül hozva a rábízott húsbavágó alakítást,célirányosan funkcionáló tárgyként szaggatva koponyát és zsigert...
Karácsony este bizony, szebb dolgokra hívatott az ember lánya,mint saját és meg nem született gyermeke életének védelméért küzdeni,foggal körömmel.Egy belopódzó ismeretlen ismerős keseríti meg, egy tragikus baleset traumájából kilábalni próbáló hölgy életét,pszichopata gyilkosként bolyongva a lakásban.
A megvalósítást illetően, kendőzetlen formát öltve tárják elénk, a kegyetlen lehetőségek eszközeit,a megtébolyult nő, tomboló dühének pusztító vízióját.
Maga a szkript, nem mondható formabontónak,itt inkább a nyomasztó hangulat és a förtelmes, vériszamos cselekmény adta feszültségkeltésen van a hangsúly,mely elviszi hátán a filmet,dramaturgiája fröcsögő gore stílusát.
Ezen érzésre a Francois Eudes által szerzett zene, méginkább ráerősít.Nem is zene ez,hanem egy zajokból,neszekből és pulzálásból szőtt kelme,ami ránk telepedve hol belénk szúr durva szálaival,máskor pedig csak sejtetve simogat.
A túlélés ösztöne hajtott embernek,a legkegyetlenebb drámájának és elkeseredett küzdelmének lehetünk tanúi,magában hordozva az aljasság és kilátástalanság attitűdjének beteljesedését.
A film végére sem kapunk feloldozást,otthagynak minket kérdéseink és kétségeink közt,Sarah tehetetlenségét és kiszolgáltatottságát átérezve csapódik ránk, nyomorult sorsának kongó ajtaja.

Címkék: inside

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu