Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Az utca királyai c.film forgatókönyve,azon James Ellroy tollából származik,akinek már élvezhettük remek stílusát a Szigorúan bizalmas kapcsán.
Itt is a korrupció a fő motívum,ebben sem diszítőelemként,hanem a film mozgatórugójává válva,egy életszagú kreatúra bizonyítékaként,David Ayer rendezésében.
Tom Ludlow nem kispályás zsaru,ki a felesége elvesztése után a munka megszállottjává válik,nem vetve meg az alkohol társaságát sem.Soha nem a kerülő utat választva,mindig a legkeményebb helyzetekben találja magát.
Egy nap volt társát megölik,ahol a gyanú árnyéka őt sem kímélve rávetül,nyomozásba kezd.Homályos kép rajzolódik ki előtte,ahol munkatársai és felettesei arca kezd felselyleni, mocsokkal és korrupt világával beszennyezve azt,mire felesküdött egykoron...
Ütős és pörgős thriller,feszes tempót diktálva vezet be minket,egy pénz által megmételyezett romlott világ kulisszái mögé.Olyan miliő ez,ahol nem tisztelnek senkit és semmit,csak a bankó zizegése számít és az általa birtokolt hatalom.Döbbenetes és elgondolkodtató ez a perspektíva,ahol kiskirályokként élve döntenek élet és halál uraként bizonyos dolgok felett,szabadon értelmezve a törvény nyelvezetét,mely a saját olvasatukban magukra nézve nem vonatkozik.
Nem mondanám hogy túl eredeti a történetvezetés,hisz hasonlót láttunk már többet is,mégis szórakoztató és feszültséggel teli tartalmú.Helyenként adrenalint pumpál és bepörög,mint a búgócsiga,máskor csak elővetít és felkészít egy újabb tár kiürítésére.Forest Whitaker remekül hozza a szerepét,olyan,mint egy farkasbőrbe bújt bárány,aki harpani kész,ha úgy hozza az alkalom.
Reeves a kemény és megállíthatatlan rendőr,kit bulldogként hajt a vére,szintén ügyes,jó választás volt erre a posztra,rég láttuk már vásznon,Constantine démonvadászaként....
Nézze meg mindenki,aki szeretné bő másfél órára magára ölteni ezt a királyi palástot,de ne tetszelegjen benne sokat,mert még kihúzzák a trónt alóluk!

Címkék: Az utca királyai

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu