Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Jack Morrison történetünk hőse,egy balul sikerült káreset során,megsérülve várja a mentési csoportot,kollegái elkeseredett küzdelmet folytatva az élete megmentésésért.Végig követhetjük pályafutását az első naptól,örömökkel,félelmekkel és csalódásokkal tarkítva,a visszaemlékezései során...
A filmet mozistart során láttam,most dvd-n is megkaptam.
Jómagam is tűzoltó vagyok,így nem ismeretlen számomra az itt látott cselekmény,bepillantást nyerhet mindenki a lánglovagok mindennapi életébe.Valóban ilyen vidám és családias hangulatban telnek a szolgálataink,ahogy a filmben látható.Itt még kihegyezettebben értendő,hogy egymásra vagyunk utalva,mint bármely más munkahelyen.Ha össze is zördülünk,utána együtt megyünk be a lángokban álló házba,segítve társunk munkáját és ügyelve egymásra!
A film tisztelgés az oly veszélyes szakma előtt,a világon mindenütt számíthatnak az életüket kockáztató tűzoltókra.Egy emberi élet megmentése,leírhatatlan élmény,ezért éri meg ezt a hivatást választani.
Az én párom nem félelemmel telve éli meg a munkám mindennapjait,mint a filmben Jack felesége.Ha üvöltve,szírénázva megyünk valahova,csak annyit kérdez a telefonban..
-Merre voltatok,mi történt?
A film sajnos helyenként nélkülözi a hitelességet,egy tűz során akkora füsttel kell számolni,hogy húsz centire sem látunk odabent.Hiányoltam a moziból a baleseteknél történő közreműködést,egy roncsba szorult sérült kivágását.Megdöbbentő dolgok történnek,itt hatékonyan és szakszerűen kell segítséget nyújtani.Remek alkalom kínálkozott volna a készítők számára,a szakmaiság és tettrekészség hű ábrázolására.Szívet melengető jelenet volt,az életmentésért járó díj átadása,a véghez vitt tettük elismeréseként.
Sajnos úgy érzem Jay Russel rendező lefeküdt a producerek elvárásainak,az eladhatóság nagyban rányomja bélyegét a történetre.Érthető hogy mindenki profitot remél,ettől függetlenül ez egy szép történet...,amerikai módra.

Címkék: A tűzből nincs kiút

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu