Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Még nem is írtam Nektek a túráról.A Mátrában, Parádsasváron, egy tanyán voltunk, és onnan indultunk túrázni három napon keresztül.

Hát, nem éppen a legjobb túraidő volt, mert esett az eső azonnal az első napon, amikor odaérkeztem Parádsasvárra, az elágazóhoz.Én busszal mentem,, a társam kocsival indult Szolnokról, és amikor épp félúton jártam, telefonált, hogy sajnos, dugóba került Egerben, és késni fog.

Engem ugyan nem ijesztett meg, mondtam is neki, hogy semmi baj!Semmiből nincs nekem több, mint időből.Nem sietek sehová, ráérek így aztán várom nyugodtan.Szerencsére volt ott egy aranyos kis kocsma, ahová be tudtam menni az eső elől.Amikor beléptem, rajtam és a kocsmároson kívül egy házaspár, és egy férfi volt ott, de ők el is mentek pár perc múlva, mint kiderült, helybeliek voltak.Megittam egy jó kávét, ami bevallom, nagyon jól esett, aztán elbeszélgettem a kocsmárossal.Ő aztán "megnyugtatott", hogy túrázás?!Na, az már nem lesz itt az idén, mert veszélyes, csúszós a terep.Egy kicsit megijesztett, főleg, mikor azt is elárultam neki, hogy Kékesre akarunk felmászni, a legmeredekebb túrista útvonalon.

Na, megérkezett a társnőm, /azóta már tudom, hogy a barátnőm/megismerkedtünk, első utunk a vendéglő, ahol ettünk jó forró szarvashúslevest, meg túrós sztrapacskát.Aztán irány a tanya.Kb. fél-négy volt, mire megérkeztünk.Aznap bementünk Parádsasvárra, a faluba, nem akartunk a szobában tespedni.

Másnap indulás a Mátra legmagasabb pontjára, Kékesre.

Mikor ezt mondtuk házigazdánknak, elismerően mosolyogva mondta, az igen!Le a kalappal előttünk, ha azt megtesszük.Közben el is felejtem mondani, hogy el kezdett szállingózni a hó.

Nem akarom sokáig húzni-vonni, a lényeg az, hogy pontosan 15.00órakor, egy jó kis ebéd és pihenés után nagy hóvihar közepette visszaindultunk ugyanazon az útvonalon, este fél-hatra értünk vissza, jó meleg kis szobánkban már árasztotta a finom meleget a cserépkályha.

Jóleső forró zuhany után kis vacsora, TV-zés, és aztán alvás.Másnap ismét elindultunk, de azt majd legközelebb írom le, ha erre járok.

Sziasztok.

 

/Fogyókúrázóknak különösen ajánlom, én is leadtam 3 nap alatt 3kg-ot.:)

Címkék: még nem is írtam...

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Remélem, hogy nemsokàra erre jàrsz mert megyek haza pàr napon belül, és szerettelek volna làtni!!!
Hagytam màr egy üzenetet ...ìrjàl!!!!

àprilis 4-ig maradok maximum, de nem tudom hol tudlak elérni...

Marianna

Válasz

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu