Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Erzsébet blogja - 2009. november

*Miből készül az eperfagyi? - Jobb, ha nem tudja!


*Ne ámítsuk magunkat! Aki reggelire "kakaóitalt" iszik, a laboratórium
ízeit nyeli, aki eperjoghurtot kanalaz, fűrészport fal, aki bolti
citromlevet tesz a teába, az a penészgomba "váladékát" kapja,
bármennyire tiltakozik is. Az édeset idomított baktériumok "köpik ki", a
savanyú a mikroorganizmusok "izzadmánya".

Érzékeinket (észrevétlenül) manipulálja egy világhatalommá szerveződött
maffia, az ízipar, s laboratóriumokban előállított (titkos) aromákkal,
ízfokozókkal megváltoztatja ízlelésünket.

Címkék: *_ne feledd azzÁ leszel amit megeszel! _*

Tovább 

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu