Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Stolwerck szelet

Stolwerck szelet
Tésztához:

35 dkg finomliszt
2 ek kakaópor
15 dkg porcukor
5 dkg margarin
1 tojás
6 gramm sütőpor
kb 1 dl tej
Krém:

15 dkg kristálycukor
3,5 dl tej
1 dl víz
60 gramm vaníliás pudingpor
1 ek finomliszt
20 dkg vaj
A tetejére:
10 dkg fehér csokoládé
5 kocka keserű csokoládé
2 ek étolaj
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk annyi tejjel,hogy jól gyúrható tésztát kapjuk.
4 cipóra osztjuk.
Mind a négyet egyenként kinyújtjuk.
20×34 cm-es tepsi hátoldalán megsütjük./180 fok,7 perc/
A krém készítése:
A tejjel simára keverjük a pudingport,a lisztet.
A 15 dkg cukrot karamellizáljuk,az 1 dl vízzel felöntjük.
Addig keverjük,míg felolvad.
Ezután hozzá öntjük a pudingot és besűrítjük.
Amikor kihűlt a vajjal habosra keverjük.
Betöltjük a lapokat.
2 kocka csokoládét külön felolvasztjuk pici étolajjal..
A 3 keserű,sötét csokoládét a fehérrel és az étolajjal mikróban felolvasztjuk.
Simára keverjük,bevonjuk vele a süteményt.
A sötét csokit vékony csíkokban felvisszük a világos csokira.
Egy fogpiszkálóval széthuzigáljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!

Címkék:  

Kategória: Saját

Látta 98 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Vass Lászlóné üzente 1 éve

Itthon vagyok

Szőts Istvánné Edit üzente 4 éve

Edit Szívem, köszönöm szépen. Megkeresem. -Szívből gratulálok Neked,sokszor ráakadok egy- egy szupi főztödre a NET-en! Pá: E.

Szőts Istvánné Edit üzente 4 éve

Szívből üdvözöllek! Segíts -ha tudsz- kérlek! Gyöngyhagyma karfiollal savanyúság levének elkészítésére nem emlékszem. Köszi: Edit

Kuti Mihály üzente 5 éve

Biztos nagyon finomak Üdv Mihály

Szia Editke! Köszönöm, hogy itt is ismerősök lehetünk. Puszi: Erzsike

Érdekel Lászlóné többi tartalma is?

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu