Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Szélvédőjavítás Kartács utca

 

Garanciális, kedvező árú szélvédő javítás Kartács utca területén és régiójában (06 70 602 6000), azonnal.

 

Autóüveg javítás Kartács utca – praktikus tudnivalók

 

Először ragassza le a károsodást, hogy ne kerüljön bele piszok! Nyári időszakban a szélvédő gyorsabban reped! Ne mossa le az autóüveget a szélvédő üveg hibájának megszüntetése előtt! Színezett szélvédő hibájának megszüntetése is lehetséges! Fűtőszálas szélvédőt is lehet javítani! Hátsó és oldalsó szélvédő üveg is javítható! 

 

Miért minket válasszon a szélvédő javítására?

1. A legfontosabb, amit velünk megőriz, a biztonság. Egyfelől csak minőségi autóüveget helyezünk be elismert gyártók anyagai közül, másfelől ne bízza magát a hangoskodó hozzá nem értő „szakemberekre”, akik jutányos javítást ígérve sok embert becsapnak.
Mi csakis kitűnő termékekkel dolgozunk, és ha minket bíz meg a hiba elhárításával, nyugodtan alhat, sok referenciával bírunk a szélvédő üveg javítás és csere területén, mivel egy évtizede szerelünk szélvédőket.
Szélvédőjavítás Kartács utca

 

2. Akár szombaton is vállalunk szerelést, és akár Önhöz is megyünk!
Gyors szélvédő javítás Kartács utca

 

3. Velünk pénzt is takaríthat meg, tekintve, hogy a szélvédő üveget csak abban az esetben cseréljük, ha javítással nem szüntethető meg a kár.
Gyakran szükségszerűnek látszik, de mikor van rá szükség, pénztárcabarát megoldás-e, és kihez fordulhatok tisztességes, gyors és jutányos megoldásért? Személyautó, autóbusz, kamion, tehergépjármű autóüveg javítása a helyszínen.
Olcsó szélvédő javítás Kartács utca

SZÉLVÉDŐ CSERÉJE VALAMINT SZÉLVÉDŐ JAVÍTÁSA EGÉSZ Kartács utca RÉGIÓJÁBAN!

 

Gyors és szakszerű szélvédő javítás, a szélvédőn kövek felverődése által okozott károsodások, hézagok megszüntetése garanciával, műhelyünkben, otthonában vagy a helyszínen, akár ingyenes kiérkezéssel! Előfordul, hogy menet közben a szélvédőre felverődő kő olyan problémát idéz elő, amelyet orvosolni kell. Szerencsés esetben, akkor nem kell szerelőt hívni, mert említésre sem méltó a probléma kiterjedése.


Ha látható hézag vagy törés alakult ki a szélvédőn, akkor ne habozzon inkább szakember véleményét kikérni, mert a biztonságos közlekedés mindennél fontosabb, és a problémás autóüveggel inkább nem érdemes kockáztatni!
Időnként előfordul, hogy az autóüveg a kő hatására azonnal károsodik, látható kár keletkezik, amit csak helyreállítással vagy szélvédő cserével lehet kiküszöbölni.
Az autóüveg sérülésénél az egyik legfontosabb feladat, hogy miután meghatároztuk a jelenséget, akkor azonnal be kell avatkozni, hogy minél jobb legyen az esély a szélvédő javítására!


Csak azt tudjuk javasolni, ha gépjárművéről van szó, tanácsos jó szakműhelyt választania az autóüveg javítás Kartács utca területén és környékén (06/70 602-6000) való lebonyolításához!


Szélvédő csere Kartács utca Akár azonnali szélvédőcsere CASCO-ra Kartács utca  területén akár hétvégén, sok évnyi tapasztalat, garancia, 06-30-602-6000 Szita Ferenc. CASCO kárrendezés, pénztárcabarát árak.


Szélvédőcsere vagy szélvédő javítás? Ha a kocsi szélvédője valamilyen módon megsérül, akkor a sérülés nagyságától és jellegétől függően vagy megoldható a szélvédő javítás, vagy pedig nincs egyéb lehetőség, csak a szélvédő csere. Telefonos beszámoló alapján sokszor nagyon nehezen vagy egyáltalán nem dönthető el az, hogy megoldható-e javítani a sérült szélvédőt, vagy mindenképpen elkerülhetetlen a szélvédő csere.


Azt szoktuk javasolni, ha az autó szélvédőjének felmérése után saját magunk döntjük el, hogy melyik megoldás javasolt.
A szélvédő csere eljárása – szélvédőcsere Kartács utca Az autó szélvédője 3 rétegből áll, de megtörténhet, hogy kritikus mértékben rongálódik. A kőfelverődés, akármilyen csekély problémának is látszik, komoly károkat okozhat. Ha az autóüveg betörikvagy végigreped, máris ki kell cserélni. Mint a doktor a betegnek, én is lényegesnek tartom ismertetni a „diagnózist” és a gyógyítás menetét. Az alábbi szakaszban a szélvédő csere lépéseivel ismerkedhet meg röviden.

 

  1. A károsodott szélvédőt egy különleges célszerszámmal vagy kivágó dróttal távolítjuk el, ügyelve arra, hogy a karosszéria látható, illetve nem látható részei ne rongálódjanak meg. Előfordulhat, hogy a folyamat alatt, a nem látható részeken kialakult karcolások a későbbiekben csúnya korrózióhoz vezetnek. Így ha már bekövetkezett a sérülés, azt egy speciális festékkel még a beszerelést megelőzően kell orvosolni.
  2. A régi szélvédő kiszerelése után következhet az új beszerelése. Ezt gondos tisztítás előzi meg, majd rákerül a keretre. Ha az megfelelő és károsodás nélkül sikerült kivenni, akkor a régi keretet helyezzük vissza. Akár régi, akár új keretbe kerül az autóüveg, a soron lévő lépés ennek az autóüvegnek a beragasztása.
  3. Itt a szakember nagy gonddal választja ki a legtökéletesebb ragasztó anyagot. roppant lényeges, hogy a ragasztó összefüggő karimává váljon, így megakadályozva a mikro hézagos részek beázását vagy a szélzaj kialakulását. A ragasztó felkenése után helyére kerül az üveg.
  4. Egy tapadókorongos szerszámmal a helyére tesszük, határozott mozdulatokkal a helyére tesszük, és egy speciális ragasztószalaggal az autó tetejéhez fixáljuk. Ezután még nem lehet menni a járművel, el kell telnie az ún. műhelyelhagyási időnek. Ez idő alatt elvégezzük az antennák, fűtőszálak bekötését.


Az előbb ismertetettek alapján látható, hogy a szélvédő csere nem elvontan bonyolult dolog, de azért nem javasoljuk otthoni elvégzését!
Autóüveg csere árak – szélvédőcsere Kartács utca Az árakra vonatkozó részletes tájékoztatás a megfelelő oldalunkon olvasható részletesen, de röviden annyit mondhatunk, hogy jelentős különbségek adódnak személyautó, kisteherautók, illetve busz között, ezért telefonon tudunk pontosabb információt adni.
A járművek oldalüvege esetén a rengeteg típus miatt egyéni díjakat alkalmazunk. Jótállásra vonatkozó kérdések

  • Az általunk felszerelt autó üvegek gyári minőségűek (pl. Nordglass).
  • Minden üvegre 6 hónapnyi jótállást adunk, ha nincs rajta külső sérülés.
  • Autóüveg beázásra: 10 év garancia rendeltetésszerű használat esetén
Miért minket bízzon meg a szélvédő csere elvégzésével?
  • Vállalkozásunk az autóüveg csere területére szakosodott (szélvédő, negyed üveg, hátsó üveg, ajtó üveg stb.)
  • Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így előfordulhat, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
  • A szélvédő cserét mozgó műhelyünkkel, akár háznál is el tudjuk végezni.
  • Sok esetben rugalmasak tudunk lenni, és az autóüveg cseréjét munkaszüneti napokon is végrehajtjuk.
  • Személyautók szélvédőcseréjén kívül teherautók és buszok szélvédőcseréjét is vállaljuk.
  • Cégünk legfőképpen abban különbözik a szélvédő berakását, illetve cseréjét végző cégek többségétől, hogy kollégáimmal több évtizedes szakmai tapasztalatunk van a szélvédő üveg cserében.
  • Munkánkat 100%-os garantált ügyfélelégedettséggel végezzük, forduljon hozzánk nyugodtan!


A szélvédő éppen olyan lényeges biztonsági eleme a járműnek, mint a tökéletes állapotú kerekek, ezért ne reszkírozza meg, hogy nem tisztességes céggel végezteti el a szerelést, ezért hívjon minket most, ha kérdése van, vagy már döntött!
Szélvédőcsere Kartács utca

Az emberi élet védelmén és biztonságán kívül az a célunk, hogy a szélvédőjét Önhöz alkalmazkodva cseréljük ki akár a munkahelyén, az otthonában vagy a mi műhelyünkben.

 


Szélvédőcsere Kartács utca – CASCO ügyintézés

 

Vállalunk teljes körű CASCO kárfelvételt és kárrendezést, így megeshet, hogy teljesen ingyen javítható vagy cserélhető a jármű szélvédője.
kárfelvételhez szükséges dokumentumok magánszemélyeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– személyi igazolvány,
– meghatalmazás részünkre.

kárfelvételhez szükséges papírok cégeknek:
– jogosítvány,
– forgalmi engedély,
– törzskönyv,
– meghatalmazás a cégünk részére,
– aláírási címpéldány,
– bélyegző.


Ne feledje, a szélvédő csere CASCO ügyintézéssel akár ingyenes is lehet! Kiegészítő szolgáltatásaink A szélvédő cseréjén kívül az alábbi egyéb szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére:

 

  • Lámpabúra polírozás Kartács utca: a lámpa búráját több menetben lecsiszoljuk, és újralakkozzuk. Ez a művelet kb. 30 percet vesz igénybe.  Lámpabúra polírozás Kartács utca
  • Szélvédő polírozás Kartács utca: a szélvédő sérüléseinek elrejtésére szolgáló eljárás, amelynek ára és időigénye a sérülés mélységétől függ. Szélvédőpolirozás Kartács utca
  • Szélvédő gravírozás Kartács utca: megkülönböztetünk kvarchomokos gravírozást, zselés gravírozást, és UV lakk jelölést. Szélvédőgravírozás Kartács utca
  • Nano szélvédőbevonat Kartács utca: speciális, vízlepergető hatású technológia, amely által fokozható a vezetés biztonsága. A nanobevonat csökkenti a sofőr reakcióidejét, redukálja a téli jégképződést a szélvédőn, és redukálja a szennyeződések lerakódását (sár, bogarak). A könnyen tisztítható bevonat hatása kb. 6 hónapig érvényesül, és ellenáll az autómosóban végzett mosásnak is. Nanobevonat Kartács utca

 

Ha a szélvédő javítás Kartács utca övezetében érdekli, akkor kérjük, kattintson partner oldalunkra:
szélvédő javítása háznál Kartács utca
Hadd emlékeztessük, autóüveg csere Kartács utca területén akár szombaton, 15 éves tapasztalattal, garanciával, teljes körű CASCO kárrendezéssel, 06 70 602-6000 Szita Ferenc, megfizethető szélvédő csere árakkal.

Címkék: kőfelverődés javítás szélvédő javítás győr - autó szaki kft. szélvédő javítás győr fenesi szélvédő javítás győr interspar szélvédő javítás győr kartács utca szélvédő javítás győr likócs szélvédő javítás győr spar szélvédő javítás győr tesco szélvédőcsere szélvédőrepedés javítás

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu