Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Gépi hímzés Gödöllő

 

Céglogó hímzés Gödöllő

 

Kiváló minőségű, egyedi pólók hímzése, céges pólók hímzése, minőségi gépi hímzés Gödöllő környékén, akár házhoz szállítással is +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva. Álmodja meg vállalatának formaruháját, vagy adjon arculatot cégének egy hímzett céges pólóval.

 

Ha konkrét kérdése van, vagy szóbeli tájékoztatást szeretne kérni, koppintson az alábbi képre okostelefonján, és máris tárcsázhatja számunkat anélkül, hogy be kellene pötyögnie a központi számunkat.

 

baseball sapka himzés telefonszám Gödöllő

Egyénre szabott pulóver hímzése géppel Gödöllő területén kis tételben

Ha Önnek számít cégének megjelenése, vagy csupán egyforma arculatot szeretne teremteni cége valamennyi területén, akkor praktikus döntés a vállalati logóval feliratozott, hímzett munkaruha és hímzett fejfedő.

 

Ha tagja egy sportokkal kapcsolatos klubnak, és szeretnének páratlan külsőt biztosítani az egyesületüknek, éppúgy remek gondolat a emblémával ékesített, hímzett mez és egyéb hímzett felvarrók.

reklám póló hímzése Gödöllő

 

A pulóver hímzés szinte biztosan a legokosabb opció, ha strapabíró, egyúttal mutatós logóval látná el a konkrét szerelést. Vállaljuk továbbá mez hímzését is. Sportegyesületek visszatérő igénye focimezek számozása, illetve trikók készítése is. Gödöllő Gépi hímzési módszerek

 

A gépi hímzéshez kitűnő minőségű, korszerű gépsorokat használunk. A hímzés végezhető magán a terméken, vagy önálló, felvarrható anyagon. A hímző fonál lehet pl. viszkóz, és azt lehet mondani, hogy tetszőleges színben beszerezhető. A gépi hímzés pompás és tartós folyamat, nem tűnik el az idő múlásával sem. Kuncsaftjaink egyéni követelményeinek megfelelően speciális gépi hímzéssel aprólékos mintákat hímzünk pulóverekre.

 

hímzett kapucnis pulóver Gödöllő

 

Szeretnénk kiemelni, hogy nagyobb időtávlatban gondolkodunk, ezért partnereinktől kifogástalan minőségű alapanyagokat vásárolunk, és a hímzést végző gépsoraink szintén szűntelen felülvizsgálat alatt vannak, továbbá a több évtizednyi gyakorlat is növeli az általunk képviselt műszaki színvonalat. A pólókon kívül tevékenységi körünkbe tartozik a zászló hímzés, különféle névre szóló ajándékot elkészítünk dekoratív kinézettel, olcsón.

 

Felvarró készítés árak A munkadíj a tervezés és a gyártás során is függ az adott kéréstől és a tétel nagyságától. Előnyben részesítjük mindenkinél az egyedi árajánlat adását. Ne feledje, ha formaruha hímzésről van szó, akkor érdemes hozzánk fordulnia bizalommal, törzsvásárlóink hatalmas mennyiségekben vásárolnak tőlünk pl. különféle hímzett termékeket. baseball sapka emblémázás Gödöllő

 

A megvásárolt termékeket akár díjtalanul is házhoz szállítjuk elegendő tételszám esetén! Hímzett névre szóló ajándék kiszállítása Gödöllő - átvétel, fizetési feltételek A termék gyártása a dizájn után általában néhány munkanapot vesz igénybe. Ha pl. a megrendelt ing nyersanyaga nem elérhető azonnal, igénye szerint szívesen megvásároljuk, ilyen esetben pár nappal meghosszabbodik a tipikus gyártásidő.

 

Az átvétel történhet személyesen, nagy rendelési mennyiség esetén grátisz házhoz szállítjuk. Személyes átadás-átvétel esetén jellemzően készpénzes fizetés történik, de – zömmel nagyobb megrendelés esetén – készpénzkímélő előre utalást is elfogadunk.

 

Gépi hímzés termékek Gödöllő

 

  • törölköző hímzés akár azonnal Gödöllő
  • ballagási tarisznya hímzés Gödöllő
  • fullcap sapka hímzés Gödöllő
  • céges ing hímzés Gödöllő
  • cég embléma hímzés Gödöllő
  • egyedi pulóver hímzése géppel Gödöllő
  • vasalható felvarró Gödöllő
  • egyenruha hímzés Gödöllő
  • galléros póló hímzése Gödöllő
  • hímzett embléma Gödöllő
  • kabát hímzés Gödöllő
  • ing hímzés Gödöllő
  • névre szóló törölköző Gödöllő
  • póló feliratozás olcsón Gödöllő
  • egyedi pulóverek pároknak Gödöllő
  • sport mez feliratozás Gödöllő
  • szöveg hímzése Gödöllő
  • egyházi zászló készítés hímzéssel Gödöllő

 

hímzett felvarrók, emblémák Gödöllő

 

Kiváló minőségű, egyénre szabott pólók hímzése, névre szóló ajándék készítés, minőségi gépi hímzés Gödöllő területén, akár ingyenes kiszállítással +36 70 413 6343, Kerepesi üzemünkből kiszállítva.

Címkék: ajándék hímzés gödöllő ballagási tarisznya hímzés gödöllő baseball sapka hímzés gödöllő céges póló hímzés gödöllő céglogó hímzés gödöllő egyedi póló hímzése géppel gödöllő felvarró készítés gödöllő formaruha hímzés gödöllő galléros póló gödöllő hímzett embléma gödöllő kabát hímzés gödöllő köntös hímzés gödöllő mellény hímzés gödöllő névre szóló ajándék hímzés gödöllő pulóver feliratozás hímzéssel gödöllő póló feliratozás gödöllő sport mez feliratozás gödöllő szöveghímzés törölközőre gödöllő zászló hímzés gödöllő

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu