Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Fót

 

Csongrádi László Fóti duguláselhárító mester várja hívását a +36 (20) 293 4400számon, fix áras duguláselhárításwomázás, Fót vonzáskörzetében, díjmentes megjelenés a helyszínen, GARANCIA!

 

Rengeteg tapasztalatom van a bontás nélküli duguláselhárításban, a nagy nyomású womás duguláselhárításban és csatornatisztításban. Fóti dugulásmentesítő gyorsszolgálat munkaszüneti napokon és éjjel is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, 2 hétig bárminemű probléma esetén kérdés nélkül visszamegyek, és orvosolom a problémát!

 

Fót területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:


Fóti duguláselhárítási szakterületeim

  • Kültéri alapvezetékek duguláselhárítása, rutinszerű tisztítása
  • Csatornahálózat átmosás és karbantartás 
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás 
  • Szennyvízakna és tisztítóakna kitisztítása 
  • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása 
  • Közműhálózat duguláselhárítása 
  • Vízvezetékszerelő gyorsszolgálat 
  • Gépi duguláselhárítás 
  • Strang vezetékek womázás Fót

 

Miért érdemes engem választania a fóti dugulások megszüntetésére?

  1. Első érvként azt említeném meg, hogy bármikor hívhat, nem fogok eltűnni. A fotón tényleg én vagyok, a telefonszám tényleg az enyém, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy negyedszázada dolgozom a szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Folyamatosan bővítem az eszközeim tárházát, ami a rendelkezésre álló eszközök tárházának bővülését eredményezte az elmúlt időszakban is. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, versenyképességem is javult a többi duguláselhárítóhoz képest.
  4. duguláselhárítás munkadíja nem dráganincsenek rejtett költségek. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: elérhető vagyok a bármely napon és akár ünnepnapokon is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Rendszeresen kérnek tőlem és adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet kiküszöbölni a felmerülő problémákat.


Mennyit kell fizetni a duguláselhárításért Fót vonzáskörzetében?

dugulás mentesítés fix áras, tekintet nélkül az eldugult csatornaszakasz hosszára. Kattintson ide az árinformációért: dugulás elhárítási munkadíjak FótonDugulás hotline: +36 20 293 4400.

 

WC dugulásmentesítési javaslatok

A WC csésze alakja miatt nem tudjuk használni a forró vízzel kombinált lefolyótisztítós módszert, csak a pumpálás lehetséges. Ügyelni kell arra, hogy a vegyszerek bevetése során előfordulhat, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gőzök keletkeznek, emiatt mindenképpen vezesse a légtérbe az elhasznált levegő utánpótlását!

Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

 

Otthoni duguláselhárítás?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és milyen mélyre kell nyúlnia a zsebében? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor mindenekelőtt a vegyszerrel való átmosást, közelebbről a szódabikarbóna, ecet, forró víz egyidejűleg történő használata tanácsos, majd a pumpálás, a zuhanyrózsa nélküli zuhanycsőből forró víz csapatása, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer használata javasolt.

 

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az ökölszabály az, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

 

Mosogató lefolyási problémáinak elhárítása

Megcáfolva az elterjedt babonákat a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a túlzásba vitt mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével kideríthetjük azt, hogy ott van-e bármi probléma. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

 

Fix áras dugulás megszüntetés, woma duguláselhárítás Fót környékén, akár azonnali kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László Fóti duguláselhárító mester elérhető a +36 (20) 293 4400 számon!

Címkék: csatornatisztítás fót dugulás fót fóti duguláselhárító szennyvíz bekötés fót womázás fót

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu