Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Duguláselhárítás Szada

 

Csongrádi László Szadai duguláselhárító mester non-stop ügyeletben várja a +36 (20) 236 0413 számon, fix áras duguláselhárítás, woma csatornatisztítás, Szada és Bp. környékén, ingyenes kiszállás, JÓTÁLLÁS! A híváshoz mindössze az alábbi fényképet és a hívás gombot kell megnyomnia:

 

Duguláselhárítás Szada 

 

Különféle duguláselhárító spiráljaim és fejeim közül mindig az adott feladathoz legalkalmasabbat választom, csatornakamerámmal kamerás lefolyóvizsgálatot is vállalok. Szadai dugulás megszüntető gyorsszolgálat hétvégén vagy akár állami ünnepnapokon is azonnali rendelkezésre állással vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

 

Szada területén is szolgáltatok azoknak, akiknek már rengeteg esetben segítettem korábban is:

  • Kertes házak dugulás mentesítése
  • Társasházak dugulásainak megszüntetése
  • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
  • Kifőzdék lefolyórendszerének takarítása
  • Szerelőműhelyek csatornáinak spirálozása

 

Szadai duguláselhárítási tevékenységeim

  • Kültéri strangok duguláselhárítása, rendszeres átmosása Szada
  • Csatorna tisztítás és karbantartás Szada
  • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás Szada
  • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése Szada
  • Eltört Eternit-csövek megjavítása, szennyeződés, sóder eltávolítása a csatornából Szada
  • Közműhálózat duguláselhárítása Szada
  • Mosógép vezeték duguláselhárítás Szada
  • Esővezeték tisztítás Szada
  • Strang vezetékek womázása Szada

duguláselháritás Szada

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a Szadai dugulás elhárítására:

  1. Először is azért, mert non-stop rendelkezésére állok, hívására mindig reagálok. Vállalom az arcom és a nevem, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
  2. Mintegy 2 évtizede vagyok a duguláselhárító szakmában. Az eddig megszerzett tapasztalataim folyamatosan kamatoznak az elvégzett munkáknál, az Ön javát is szolgálják.
  3. Szüntelenül bővítem az eszközeim tárházát, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ennek az a jelentősége az Ön szempontjából, hogy felgyorsul és még megfizethetőbbé válnak a szolgáltatásaim, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
  4. A duguláselhárítás munkadíja nem drága, a fizetendő összeget a munka elvégzése előtt tisztázzuk. Nem számolok fel folyóméterenkénti díjat, nincs „szivatós munka” miatti különdíj, a költségek mindenki számára teljesen átláthatók.
  5. 24 órában, a hét minden napján rendelkezésre álló duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár hivatalos, állami ünnepeken is!
  6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, mintha csak a saját házamban kellene megszüntetnem a dugulást. A magam után hagyott tisztaság magáért beszél. Természetesnek tekintem azt, hogy minden érdeklődőnek elmondom, hogy milyen módon előzheti meg a lefolyórendszer zsírosodását, az ott kialakuló eltömődéseket.

csatornatisztító gép Szada

 

Ezzel összefüggésben mindjárt írok is néhány gyakorlati tanácsot.

 

Hogyan előzhető meg a dugulás kialakulása?

Erre úgy lehet a legjobban felelni, ha áttekintjük, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Nem ritka eset az, hogy a lefolyóban létrejövő vízkő és zsírkő oka a túlzott mosogatószer és a kevés vagy a nem elég forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (nem langyos!).

 

Ezen kívül a nedves törlőkendő melegágya a dugulásoknak. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

 

Mennyi a duguláselhárítás munkadíja Szada vonzáskörzetében?

A dugulás megszüntetésének ára fix, nem függ az eldugult cső vagy lefolyó hosszától. Az árak megtekinthetők ide kattintva: dugulás elhárítás munkadíjai Szada. Duguláselhárítás forródrót: +36 20 236 0413.

azonnalidugulaselharitasbp

 

Hogyan lehet elkerülni, hogy anyagilag „lehúzzon” egy mesterember?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok véleményét kérdezi meg, akiknél korábban dolgoztam. Az öndícséret elég átlátszó és nem korrekt sok esetben, a legőszintébb reklám az elégedett kuncsaft. Kérésére szolgálhatok jó néhány telefonszámmal és címmel a dugulások megszüntetésének különféle elvégzett módszereiről (womázás, spirálozás, vegyszeres tisztítás), de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Néhány eddigi dugulásmentesítési munkám.

  Mennyi időt vesz igénybe a dugulások megszüntetése?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a házon belüli lefolyótisztítás általában nem tart olyan sokáig, míg a lakáson kívüli eltömődések elhárítása sokszor időigényesebb. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor kiderül, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

 

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy olyan esetben kell sajnos falat bontani, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol sérült az érintett lefolyószakasz, illetve a dugulást okozó anyag nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy nagynyomású womázással.

 

Sok éve visszaforgatom a bevétel egy részét, hogy gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és nagyobb hatékonysággal, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

 

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért alkalmazom előszeretettel a woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) különböző átmérőjű és alakú változatát is.

 

Duguláselhárító spirál Szada

  Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Nem szabad azt mondani, hogy egyértelműen igen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki fizesse meg a rutinszerű karbantartást, és ezt követően nem kell idegeskednie, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

 

Ahol a lefolyórendszert nem megfelelően tervezték meg, és , akkor egyértelműen megtérülhet a megelőző beavatkozást kifizetni, de elképzelhető, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a hibaforrás átalakítása.

 

Duguláselhárítás házilagosan?

Hogyan végezheti ezt el, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Nem akarva hosszúra nyújtani a probléma ismertetését elsőként a vegyszerrel való átmosást, ezen belül a szódabikarbóna, ecet, forró víz kombinációt javaslom, majd a pumpálás, magasnyomású, forró vizet nyomó tömlő, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer bevetése tanácsolt.

 

Saját kezűleg végzett duguláselhárítás esetén az ökölszabály az, hogy mindig használjunk bőséges mennyiségű, forró vizet, és csak a szükséges mennyiségű, minimális lefolyótisztító vegyszert!

 

Mosogató dugulás megszüntetése

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a túlzott mennyiségben felhasznált mosogatószer és főleg a hozzá képest túl kevés vagy nem elég forró víz.

 

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével feltárhatjuk, hogy ott van-e valamiféle dugulás. A szétszerelést értelemszerűen csak akkor hajtsuk végre, ha az összeszerelés sem okoz problémát! Ha nem itt van a dugulás, akkor öntsünk a a falba lefolyó tisztítószert, és miután hagytuk, hogy kifejtse a hatását (ezt érezhető bűz kíséri), öntsük le az egészet forró vízzel.

 

dugulás megszüntetése

Zuhanytálca dugulásának megszüntetése

Elsőként a lefolyót, illetve annak szűrőjét tisztítsuk meg a benne lévő szennyeződésektől. A szódabikarbóna és az ecet elegyét nagy mennyiségű forró vízzel öntse le.

 

A nyomás növeléséhez fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca dugulásának megszüntetésekor csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

 

WC duguláselhárítási javaslatok

A WC-dugulások mentesítése során nem alkalmazható az előzőekben ismertetett eljárás, csak a pumpálás lehetséges. Vegye figyelembe azt, hogy a lefolyótisztító szerek bevetése során megeshet, hogy ártalmas gőzök szabadulnak fel, ebből következően ezek használatakor mindig biztosítsa a megfelelő szellőzést!

Duguláselhárításra javallott vegyi anyagok: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. A boltokban kapható Tiret sajnos sokszor csak tovább nehezíti a duguláselhárító feladatát.

 

Rögzített munkadíjas duguláselhárítás, woma átmosás Szada és Bp. környékén, sokszor 1 órán belüli helyszínre érkezés, 14 nap jótállás az elvégzett munkára: Csongrádi László Szadai duguláselhárító szakember elérhető a +36 (20) 236 0413 telefonszámon!

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu