Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

 

Dr.T.Túri Gábor:

Levél Németországból

 

Aki ismeri  az írásaimat, különösen pedig azok, akik engem személyesen is ismernek, tudják, hogy mennyire pártolom a magyar kulturát, a magyar érdekeket.

Amióta pedig, idestova 25 éve Németországban élek, ez még csak megerősdött bennem.

Ez egy látszólagos ellentmondás, de mégis így van.

Két életcélom van.

Az egyik az, hogy az orvosi hivatásomat becsületes emberként űzzem, a betegeimért mindent megtéve, a másik pedig, amely egyre inkább az előtérbe kerül, mióta külföldön élek, hogy népem jó hírnevét növeljem és kultúráját hirdessem.

Ez a kettő sokszor párhuzamosan fut, mert amikor a páciens, aki nálam járt,  rólam, az orvosáról beszél egy társaságban, akkor nem azt mondja, hogy van egy  Túri Gábor nevű orvosom, hanem azt, hogy van egy magyar orvosom, aki ezt és ezt mondta, vagy ezt és ezt csinálta.

Ha én jól adok be egy injekciót, akkor azt mondják.

-         Ez a magyar orvos jól ad injekciót.

Ha helyesen állapítok meg egy diagnózist, akkor pedig így mesélnek erről:

-         Ez a magyar orvos egy jó diagnoszta…(tehát a magyarok jó diagnoszták)

 Ha megértő vagyok a beteggel, akkor:

      -    A magyarok megértőek....

Tehát minden tettemmel ugyananúgy magamért, de egyszersmind nemzetemért is felelős vagyok. Ez természetesen nem csak rám, hanem minden lelkiismeretesen itt kint dolgozó magyarra is vonatkozik.

Tehát a magyarságunk így a tetteink cégérévé válik és a tetteink ugyanakkor a magyarság cégérévé alakulnak.

Olyan ez mint egy zászló, amit mindig magunk előtt tartva hordunk.

És itt elértem ezen írásom azon részéhez, ami miatt tulajdonképen tollat ragadtam.

Tegnap ugyanis a televízióban a német Phönix  adón 21:45 -kor, egy több mint egyórás műsort sugároztak a németországi szélsőjobboldal tevékenységéről.

Elrettentő képeket láthattunk, amint ezek a fiatalok, borotvált koponyával, tele tetoválásokkal, fekete egyenruhában, fekete zászlókat, horogkeresztet és más szimbólumokat viselve vonultak az utcákon.

A rendőrség biztonsági szakemberei által készített felvételek, Bajorországban és az egykori DDR Magdeburg környéki részén történtek.

A meglepő a számomra itt az volt, hogy ezek láthatóan nem egyedi esetek, mert a felvételek különböző német városokban, különböző időpontokban történtek.

E felvonulások nagyszámú résztvevői, német és  fekete zászlók lobogtatása közben, aggresszív szólamokkal, rendkívül durva, rekedtre kiabált hangon üvöltötték jelszavaikat.

Azért, hogy a rendörség ne avatkozhasson be, a felvonulásokon tettlegesség, randallírozás nem volt, csak rendkívül primitív hanghordozás és ijesztő jelszavak. A testükre tetovált jelzéseket részben ragtapaszokkal leragasztották, hogy a rendőrségi fotókon ezt ne lehessen ellenük, mint terhelő bizonyítékot felhozni. Az országban élő török és arab kissebbség ellen kiáltoztak, valamint antiszemita jelszavakat hordoztak a transzparenseiken.

Most nem kívánok itt  újliberális hangzatú mondatokat leírni, vagy az újságokban unos-untalan olvasható véleményeket ismételni, mert ezek ugyanúgy a könyökömön jönnek ki, mint sok más a politikában….De az amit itt láttam az megdöbbentett.

És miközben így bénultan ültem a készülék előtt egyszer csak, szinte villámcsapásként értek el hozzám a következő képsorok.

Nem akartam hinni a szememnek, amikor ebben az ijesztően hömpölygő tömegben, a fekete horogkeresztes és német zászlók sűrűjében feltüntek a magyar zászlók is….Bennük a magyar címerrel….és rajta a magyarok Szent Koronájával.

Majd kissé távolabb az Árpádsávos zászlóink…

Mi van itt? Kédeztem magamtól.

Mit keresnek itt ezek a számomra és a lakósságunk nagy része számára szinte szentnek tartó szimbólumaink, ebben a káotikus, mondhatni ördögi felvonulásban?

Tudják-e azok, akik ide beálltak a magyar zászlókkal ebbe a tömegbe, hogy akik között ott álltak és vonultak, azok rágyújtották a törökökre a házaikat, akik mind bent égtek? Apa, anya, gyerek...mind!

Értik-e egyálalán ezek a magyar fiatalok azt, amit a mellettük állók rekedt orgánummal kiáltoznak?

Mert ők minden külföldit gyűlölnek és csak a saját nemzetüket éltetik, és magukat mindenek fölé helyezik!!

Tudják-e, hogy az ilyen békésnek látszó felvonulások után, amikor már a kamerák és a rendörség szemei nem követik őket, akkor ezek a német fiatalok brutálisan összeverik azokat, akik velük ellenkeznek. A szemtanuk vallomásai szerint ilyenkor 8-10 borotváltfejű,

ólombottal és bokszerekkel felszerelve támad az egyedülálló fiatalokra….Akik esetleg egy olyan inget hordanak, amire azt írták: „Nem akarunk újra nácizmust“…És akik ezért a kórházak intenzív osztályára kerülnek, sőt az egyiküknek ezért a feliratért meg is kellett halnia!!!

Tudják-e ezek a magyar fiatalok, hogy a német NPD-s ifjak, az újabb nyomozási eredmények szerint sorozatgyilkosságot követtek el Németországban és a különböző városokban eddig 10 (TÍZ!!) törököt öltek meg, vagy otthon a saját lakásukban, vagy a saját Döner-boltjában….

 

Mit keres itt a magyar zászló? Mit keres itt a magyar Szent Korona.

Mi magyarok soha, de soha nem voltunk egy aggresszív nép. Miért akarunk most azzá válni?

Miért állunk be azok közé a sorba, akik később úgyis kilöknek bennünket onnan?

 

Miért alázzuk meg a nemzetünket azzal, hogy az országot jelentő zászlónkat ott hagyjuk lengeni, ahol minden jóérzésű ember csak „köpni tudna“ ?

 

Ami viszont ennél még inkább meglepett, az az volt, hogy a TV mutatta képek szerint, amit ezek az NPD-s ifjak Németországban nem kiabálhatnak és amilyen szimbólumokat itt nem hordhatnak, mindazt megtehetik Magyarországon.

Az ott készített felvételek szerint, „Heil Hitler“ kiáltással és kézlendítéssel üvöltöztek ezek a hazánkba érkező németek, több száz torokból…..

Mi történik itt?

Ki, vagy kik hívták őket be?

 

Hogy engedheti meg ezt Magyarország? Hiszen ezzel politikailag szabaddá teszi a mellét az Európai Unio előtt!

Ezek az Uniósok úgyis csak arra várnak, mikor lőhetnek végre, mert egy nemzeti államra, egy Orbán-kormányra, ennek az újliberális Európának nincs szüksége.

Hogy hagyhatja magát provokálni, Közép-Európa szívében, egy olyan nagy történelmi múlttal és kultúrával rendelkező ország, mint Magyarország, egy pár gőzösfejű fiataltól….Hogy aztán ezek a felvételek bejárhassák a világsajtót, és kint ujjal mutogassanak mindarra, ami vagy aki  magyar....

 

Mindezekre én a magam részéről nem tudok választ adni.

Én csak annyit tehetek, hogy hangos szóval és teli tüdővel belekiabálom a világba, hogy: 

 

„MI MAGYAROK NEM ILYENEK VAGYUNK !!

 

 

Dr.T.Túri Gábor

Németország                                                                    2011.11.14

Címkék:

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu