Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Weboldalamon www.doktorszaboerika.com bővebben olvashat az organikus bőrápolásról és az általam készített termékeket megrendelheti. Röviden a bőrápolásról: 

 

A téves gondolkodásmód az arcolajok pórus tömítő tulajdonságáról régen elavult. Ma már tudjuk hogy a minőségi, organikusan termelt növényekből hideg eljárással kivont olajok kémiai anyagok hozzáadása nélkül a legtökéletesebb bőrtáplálók. A kis molekulájú olajok gyógynövény kivonatok hozzáadásával tökéletesen felszívódnak a bőr legmélyebb rétegeibe, mély hidratálást és védelmet nyújtva a sejteknek. Az arckrémekben használt olajoknak (ami főképpen ásványolaj és petróleum olaj) a főzés, kémiai anyagokkal történő vegyítés hatására megváltozik a molekula méretük, így a felszívódás csak felszines és a mélyebb rétegekbe juttatás elérése érdekében számos egyéb kémiai anyag hozzáadása szükséges. Nem beszélve a kémiai anyagok hosszú soráról amik biztosítják a krémes állagot és tartósítást, ezek az anyagok a bőrön keresztül a szervezetbe jutva észrevétlenül szervi károsodást okoznak tartós használat esetén.

 

Pár tudott és bizonyított rákkeltő anyag amik kozmetikumokban találhatók:  titanium dioxid, BHA nevű tartósítószer, lanolin, ami puhává teszi a bőrt de amiből minden esetben DDT mutatható ki, formaldehyde amit balzsamozására is használnak, szinezékek mint #1 kék és #4 piros bizonyítottan rákkeltők. Amellett hogy rákkeltő hatásuk bizonyított, mégis használatosak kozmetikumokban, mondván hogy az elenyésző mennyiség nem lehet káros hatású. Igaz, de csak akkor ha azokat az anyagokat tartalmazó krémeket csak egyszer-kétszer évente használnánk, de ugye a bőr hidratálására minden nap szükség van, így vonja le ön a következtetést....

Az alpha hydroxy savak  a ránctalanítást és a korral járó foltosodást eltüntetik de szintetikus formában, naponta használva nem veszélytelenek. A bőr fényérzékennyé válik, kiszolgáltatva a környezet oxidáló hatásának. Természetes lactic, malic, citric és glycolic savakat használva a pakolásban biztosíthatjuk a radírozó, ránctalanító és foltosodást gátló hatást a szintetikus savak mellékhatása nélkül.

 A tiszta, hideg eljárással préselt, organikusan, vegyszeres kezelés nélkül termelt gyógynövényekből kivont olajok teljes skáláját tartalmazzák és tökéletes felszívódását biztosítják a bőr számára elengedhetetlen tápanyagoknak mivel a kis méretű molekulák a bőr mély rétegeibe is képesek felszívódni kémiai segítség nélkül.

 

Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott, hiszen a bőrünk egyforma a felszíntől kezdve a mély sejtekig. Ma már elavult az a nézet, hogy egy férfi piprkőc ha törődik a bőre ápolásával.

 

Bőrtipusok:

 

Normál: puha, rugalmas, nem ráncosodó

Száraz, feszes: könnyen pirosodó, foltos, hámlós

Zsíros, pattanásos: zsíros tapintású. pattanásokra hajlamos, kitágult pórusú

30 év alul

Korosodó, ráncos: petyhüdt, ráncosodó a szemek, száj körül, foltosodó, 30 éven felül ajánlott


A készitményeimben használt organikus alap és gyógynövény olajok:

 

Édes mandula: könnyen szívódó, puhító, nyugtató hatású a bőrre, vitaminokban gazdag. Tökéletes antioxidáns. Magas B 17 vitamin tartalma miatt a bőrrák megelőzésében fontos szerepe van.

Rózsabogyó: ránctalanító, hidratáló

Földi mogyoró: vitaminokban, ásványokban gazdag, csökkenti a túlzott faggyútermelést

Avokádó: mély hidratáló, vitaminokban gazdag

Jojoba: a tápanyagok a bőr mély rétegeibe juttatására alkalmas kis molekula mérete miatt, természetes antioxidáló.

E vitamin: inflammációk, pattanások kezelésére, hegek gyógyítására kiváló

Geránium: ekcéma, pattanások kezelésére alkalmas, csökkenti a faggyútermelést

Citromfű: hidratáló, ránctalanító

Levendula: egyensúlyozó, nyugtató, frissítő hatású

Rózsa: ránctalanító, serkentő hatású a sejtnövekedésre

Narancs olaj: ránctalanító, segít a foltok halványításában

Kamilla: nyugtató, halványító, csökkenti a gyulladásos folyamatokat

Frankinsence: egyensúlyozó, segít a rugalmas, puha bőr megtartásában

Boróka: tisztító hatású zsíros, fülledt bőrre

Ylang-ylang: tónus javító, ránctalanító

Sárgabarack mag olaj: védi és puhítja a bőrt, kisimítja a ráncokat. Magas B 17 vitamin tartalma miatt a bőrrák megelőzésében fontos szerepe van. Kis molekula mérete miatt képes a bőr mély rétegébe felszívódni, így a vérkeringésbe és belső szervekbe is képes ezt a fontos vitamint bejuttatni.

 

A komplett bőrápoló csomag megrendelhető weboldalamon, tartalma:

 

A habzó arclemosó (facewash) kettős célt szolgál, tökéletes mélytisztítást és tónus javítást gyógynövénykivonatok hozzáadáadásával.

 

 A hidratáló olaj (moisturizer vagy wrinkle serum ami 30 éven felül ajánlott) tartalmazza az egészséges bőr számára elengedhetetlen vitaminokat, ásványokat és antioxidálókat. A bőrtipusnak megfelelő egyedi keverék rendszeres használata segítséget nyújt a rugalmas, puha arcbőr megtartásában és a környezet, beleértve a napfény ártalmas, ráncosító hatásának kivédésében, a bőrrák kialakulásának megelőzésében.

 

A pakoláshoz és radírozáshoz használt keverék (exfoliating face mask) több féle organikus gabonafélét, fűszereket és szárított gyógynövényeket tartalmaz.

 

A természetes agyag pakolás (green french clay mask) gyógynövények hozzáadásával biztosítja a tökéletes tisztítást, javítja a bőr vérkeringését, csökkenti a pórusok méretét, leköti és eltávolítja a bőrben levő toxikus anyagokat.

 

Látogasson el weboldalamra bővebb információért www.doktorszaboerika.com 

Címkék: akne bőrápolás ráncos bőr száraz bőr

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Régebbi bejegyzések

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu