Kis türelmet...
4 tojásból piskótalapot sütök
Krém készítése
5 deci tejszín
5 deka porcukor
1csg habfixáló
2 tábla ét csoki
2 csomag tejszines pudingpor
6 deci tej
3 kanál cukor
A kisült piskótalapot 34x32-es sütőpapiros tepsibe sütöttem, Amikor kihűlt 3 egyenlő lapra vágtam.
A Pudingot a szokásos módon felfőzöm
, és kihűtöm.
A tejszínt a fixálóval és a porcukorral felverem.
Amikor a puding meghűlt összekeverem a tejszínhab2/3-ával , és az alsó lapra ráteszem elsimítom.
A csokoládét közben gőz felett felolvasztom és csikokban a krémre teszem.Beteszem a hűtőbe és amikor a csokoládé megszilárdul akkor ráteszem a következő lapot krémet és az olvasztott csokoládét.Szintén hűtőbe teszem és ha már megdermet a csokoládé jöhet a felső harmadik lap , amit tejszínhabbal és olvasztott csokival diszítettem
Nagyon finom amikor fogyasztod és a csokoládé ropog a fogad alatt
Pár szem fekete szederrel diszítettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 203 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!