Kis türelmet...
Hozzávalók
6Tojásból piskóta tortalapA krém hozzávalói
25 deka gesztenye massza
15 deka porcukor
izlés szerint rum
tejszin
20 deka rama margarin
pudingos krém hozzávalói
1 csg vaniliás pudingpor
6 deci tej
15 deka ráma margarin
10 deka nascarpone
2-3 kanál cukor
2 deci habtejszin
Kihülés után a piskótát 3 egyenlő lapra vágtam és az egyik lapot visszatettem a tortaforma aljára
A gesztenyekrémet a porcukorból és margarinból habos krémet készitek majd hozzáadom a rumot és a gesztenye masszát. ezzel is habositom
Felvertem a tejszint habbá és 2 kanállal a gesztenyés lrémhez keverek az alsó lapra a gesztenye krémet rásimitom a tortaformában
ráteszem az egyik piskóta lapot erre teszem a pudingos krémet
A pudingot a szkásos eljárással elkészítem és hagyom kihűlni
Amikor kihűlt hozzáadom a margarint és kikeverem habosra utána hozzákeverem a mascarponét és 2 kanál tejszinhabot
ezt a krémet töltöttem a másik lapra
betettem a hűtőbepár órára hogy az izek érjenek össze
majd kivettem a tortaformából csokoládéval az oldalát lefolyattam a tetejét tejszinhabbal gesztenyével és marcipánnal diszítettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 5 éve
Látta 155 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!