Kis türelmet...
Hozzávalók
kis csg babapiskóta
10 deka porcukor
1 kis pohár tejföl
1 kis pohár natúr joghurt
4 deci Hulla la vagy cukrászhab
20 deka kimagozott megy
10 deka pörkölt mogyoró
1 kis doboz mascarpone
A sziruphoz
20 ml liter tej
4 kanál cukor
Díszítéshez
gyümölcs
Elkészítése A babapiskótákat lerakom egy tortaforma aljára .A 4 kanál cukrot karamellízálom és felöntöm a tejjel.Addig keverem amíg a karamell teljesen elolvad.Lehűtöm és utána a babapiskótákat meglocsolom vele.Amíg hűl felverem a tejszínt 5 deka porcukorral és a hab fixálóval. amikor kemény a hab hozzáadom a tejfölt a joghurtot a mascarponét és a kimagozott meggyet .Óvatosan kikeverem a krémet.A krém felét a babapiskótára kenem .Megszórom a pirított összetört mogyoróval a krémre ismét karamellbe mártott babapiskótát teszem .Erre az összes megmaradt krémet ráteszem.Hűtőbe teszem 1-2 óra múlva leveszem a torta formát .A torta tetejére olvasztott tejcsokit és pörkölt mogyorót szórtam és tetszés szerint díszíted
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 3 éve
Látta 88 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!