Kis türelmet...
6tojásból piskóta tortalapot sütünk.Amikor kihűlt 2vágjuk
Krémje
20deka étcsoki
1csg zselatin
2tojás
2kanál cukor
4deci tejszín
40deka feketeszeder
Elkészítése
A csokoládét gőz felett felolvasztjuk.A zselatint hidegvízbe beáztatjuk.A tojásokat szétválasztjuk.A fehérjét gőz felett cukorral kemény habbá verem.A sárgáját 2kanál cukorral,krémesre keverem.Állandó keverés mellett hozzáadjuk az olvasztott csokoládét a zselatint a tojás kemény habját és a felvert tejszínhabot.A torta köré karimát teszünk.Az alsó lapra rákenem a krémet szeder szemeket teszek rá.A másik lapot a tetejére teszem és 1órát a hűtőbe teszem ,hogy dermedjen.Ha megdermedt a karimát levesszük róla .,és tejszínhabbal feldíszítem,és szederrel díszítem.Az oldalára csoki darabokat tettem.Nagyon finom könnyű különleges torta.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 284 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!