Kis türelmet...
4 tojásos piskóta
A kisült piskóta lapot három egyenlő részre vágom
A krém hozzávalói
2csg vaníliás pudingpor
7 deci tej
3 kanál cukor
20 deka ribizli
5 deci tejszín
1csg habfixáló
5 deka por cukor
A pudingot a cukorral a szokásos eljárással elkészítem és kihűtöm
A tejszint a porcukorral és fixálóval kemény habbá verem
A ribizliket szemenkét szétválasztom
Amikor a puding kihűlt a tejszin 2/3-ával összekeverem ezzel töltöm meg a lapokat, Amikor a tésztára teszem a krémet kirakom ribizliszemekkel erre jön a következő lap , majd krém és ismét ribizli
A megmaradt tejszint összezúzott ribizlivel összekevertem és a tészta tetejére kentem.Ribizlivel diszítettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 99 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!