Kis türelmet...
Hozzávalók
5 tojásos pikóta
Krém
20 deka ráma margarin
15 deka porcukor
2x4 deci tej
1csokoládés puding
1 vaníliás pudingpor
1csg babapiskóta
2 deci tej
ízlés szerint rum
A tetejére
10 deka étcsokoládé
5 deka margarin
1 deci étolaj
A piskótát 32x34-es sütőpapiros tepsibe sütöm Amikor kihűlt ketté vágom és először a csokis krémmel megkenem
A krém készítése
4 deci telben a pudingokat a szokásos eljárással felfőzöm külön-külön és kihűtöm közben a margarinból és porcukorból vajkrémet készítek és amikor jól kikevertem,ketté veszem a krémet
Egyikbe a vaníliás pudingot a másikba a csokis pudingot keverem
Az alsó lapot a csokissal megkentem .
A babapiskótákat a kettő deci rumos tejbe beleforgatom és a csokis krémre teszem
Amikor a lapot mát befedtem a rumbaáztatott piskótákkal akkor ráteszem a vaníliás krémet és a másik lapot
A tetejére gőz felett felolvasztott csokoládét teszek
Kategória:
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 134 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!