Kis türelmet...
Hozzávalók
4 tojásos piskóta
20 deka háztartási keksz
2 deci tejszín
1 fixáló
2 deka porcukor
3 deci tejföl
meggy lekvár
10 deka porcukor
A kisült piskóta lapot két egyforma részre vágom
A tejszínt a fixálóval és a porcukorral felverem
A tejfőlt összekeverem a porcukorral, majd a kettőt összekeverem és az alsó lapra teszem a krém egy negyedét Erre kirakom a kekszeket a tetejére meggylekvárt csorgatok majd ismét krémet teszek
Rákerül a második lap amit szintén a maradék krémmel lekentem, a tetejét megylekvárral diszítettem és meggy szemeket raktam a tetejére
Hűtőbe teszem és jó pár óra múlva a kekszek megpuhulnak és szeletelhető lesz a sütemény.
Legjobb este elkészíteni és reggel érdemes szeletelni
,
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 112 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!