Kis türelmet...
Hozzávalók
7 darab tojás
15 deka cukor
30 deka liszt
1csg sütőpor
1deci étolaj
1kanál holland kakaópor
5 deka apró vagdalt étcsoki
50 deka vegyes idény gyümőlcs
2 kanál cukor
1 kanál őrölt fahéj
Krémje
2csg csokis pudingpor
6 deci tej
15 deka porcukor
15 deka margarin
A tetejére
10 deka ét csoki
5 deka margarin
fél deci olaj
A tojásokat szétválasztom
A fehérjét a 15 deka cukorral kemény habbá verem.egyenként hozzákeverem a sárgáját, majd az olajat és végül a sütőporos lisztet.
Egy nagyméretü tepsit sütőpapirral kibéleltem
A gyümölcsöket, cseresznyét, meggyet kimagoztam .A sütőpapírt kiraktam a gyümőlcsökkel meggyel , cseresznyével, ribizlivel,és áfonyával.
A tetejükre szórtam a két kanál cukros fahéjat
A tészta felét rásimitottam a kirakott gyümőlcsökre
A megmaradt masszába belekevertem a kakaóport és az apróra vagdalt csokoládét. és ezt a masszát rákenem a sárga masszára
180 -190 fokon 30-35 percalatt megsütöm
Amikor kisült kiöntöm a tésztát egy tálcára vagy az asztalra de előtte lisztezzük le a tálcát vagy az asztalt .Amikor kiöntöm akkor felülre kerünek a gyümölcsök
A sütőpapírt óvatosan lehúzom a tésztárol
és amíg hűl elkészítem a krémet
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm és kihűtöm
A porcukorból és margarinból krémet keverek
A meghűlt pudingot és a margarinos krémet összekeverem.
A már kihűlt tészta gyümölcsös tetejére teszem a krémet
A krémre pedig a vízgőz felett felolvasztott csokoládét tettem.
Bármilyen gyümölccsel nagyon finom
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 137 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!