Kis türelmet...
Hozzávalók
4 tojásos piskóta lap
amit 3 lappá vágtam sülés után
A következő krémmel kentem meg
Krém hozzávalói
1 doboz mascarpone
1 csg vaníliás puding
4 deci tej
2 kanál cukor
3 deci tejszín amit habbá verek
eper
1 tábla ét csoki
A pudingot szokásos eljárással felfőzöm amikor már csak langyos hozzákeverem a mascarponét és a felvert tejszín két harmadát
A torta lapokat megtöltöm .De mindegyikre apró darabolt epret szórok
A legfelső lapot is vékonyan lekenem krémmel
A hűtőbe teszem kb 1 óra hosszára
És amikor kiveszem olvasztott csokoládéval leöntöm úgy hogy az oldalára egy kicsit lefolyón. Amikor a csokoládé megdermedt akkor tejszínnel és eperrel feldíszítem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 7 éve
Látta 185 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!