Kis türelmet...
Hozzávalók
4 szelet sertéskaraj csont nélküli
1 deci olaj
25 deka zöldborsó
2 kanál liszt
2 deci tejföl
kevés petrezselyem
só
őrölt bors
1 gerezd fokhagyma
A csont nélküli karajt kicsit kiklopfolom sózom majd lisztbe forgatom
.Az olajat egy serpenyőben felhevítem és a hús szeleteket beleteszem.Mindkét oldalát hírtelen szép pirosra megsütöm.
Rászóroma borsókat a vágott petrezselymet a zúzott fokhagymát csipet borsot annyi vizzel felöntöm,hogy ellepje és a borsót a hússal együtt puhára párolom.A tejfölt egy kanál liszttel elkeverem és a borsós hússzeletekre öntöm,kiforralom ha kell még sózom.rizssel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 35 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!