Kis türelmet...
Hozzávalók
2 darab közepes padlizsán
30 deka csirkemáj
5 deka főzött rízs
1 kis kanál őrölt piros paprika
1 kis gerezd fokhagyma
1 kisfej vöröshagyma
fél deci olaj
2 deci tejföl
10 deka reszelt sajt
1 kiló burgonya
1 közepes sárgarépa
A padlizsánokat megmosom ,majd szárazra törlöm
Ketté vágom a közepét kiszedem és apró kockákra vágom
Az olajat felhevítem beleteszem a kiskockákjra vágott vöröshagymát az összezúzott fokhagymát és üvegesre sütöm hozzáadom a pirospaprikát
A csirkemájakat apróra összevagdalom és az üvegesre párplt hagymához adom..Hozzáadom még a kis darabokjra vágott padlizsán husát., és együtt a
májjal puhára főzöm.Leveszem a tűzről és hozzákeverem a már előre megfőzött rizst.
A burgonyát és a sárgarépát megpucoltam kis karikákra szeltem és sós vizben puhára főztem., majd leszűrtem és olajjal kikent sütőedénybe leraktam
A padlizsánok belselyét kicsit megsóztam a töltelékkel megraktam rátettem a burgonyás -sárgarépás ágyra, a padlizsánt tejföllel és reszelt sajttal megszórtam190 fokon szép pirosra megsütöm
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 22 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!