Kis türelmet...
Hozzávalók
2 darab padlizsán
50 deka darált hús
1 közepes vöröshagyma
2 darab zúzott fokhagyma gerezd
só
bors
3 kanál paradicsom püré
bazsalikom
majoránna
10 deka főzött rízs
olívaolaj
2 deci tejföl
10 deka reszelt sajt
A padlizsánt megmosom és a két végét levágom, majd hosszában kettávágom
A közepét kiskanállal kiszedem és kis kockákra vágom
Az olajat felteszem a tűzre a hagymákat beleszelem és üvegesre párolom
Hozzáadom a darált húst sózom fűszerezem és a pürés paradicsomot is hozzáadom. valamint az apró kockákra vágott padlizsán belét ,így sütöm addig amíg a hús és a padlizsán megpuhult, ekkor hozzáadom az előre megfőzött rízst összekeverem
A padlizsánokat sütőedénybe vagy tepsibe teszem
A húsos töltelékkel megtöltöm.
A tetejére tejfőlt és reszelt sajtot teszek
190-200 fokon szép pirosra megsütöm
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 40 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!