Kis türelmet...
Hozzávalók
1 kis fej vöröshagyma
1 nagyobb sárgarépa
1 közepes fehérrépa
10 deka vargányagomba
1 deci olaj
só
1 kis csomó petrezselyemzöld
2 deci főzőtejszín
2 deci tejföl
1 kanál liszt
1 zöldség vagy húsleves kocka
Az olajon az apró kockára vágott hagymát kicsit megpárolom
A sárgarépát és a zöldséget megpucolom és egy forma szeletekre vágom,amit ráteszek az olajos hagymára és egy fél deci vizet is öntök rá
Majd kicsit sózom egy keveset párolom és hozzáadom a felszeletelt vargányát
Az egészet felöntöm kb fél liter vízzel
Apróra vágott Petruskával meghintem
Amikor elkészült a gomba hozzáadom a főzőtejszínt és ha kell még vízzel pótolom
A tejfölt csomómentesre kikeverem a kanál liszttel és a levesbe keverem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 48 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!