Kis türelmet...
Hozzávalók
4szelet hús
50deka burgonya
1metélő hagyma
petrezselyem zőld
kapor
2főtt tojás
néhány sóska levél
A hús szeleteket kiklopfolom, sózom, borsozom olajba kisütöm
A mártáshoz
5deka vaj, vagy margarin
4deka liszt
2deci főző tejszín
2deci húsleves alaplé
1tk mustár
cukor
őrőlt bors
A vajat megolvasztom hozzáadom a lisztet egy kicsit megpirítom.Felöntöm a húsleves alappal és a tejszínnel, majd 5percig összefőzzük.Bele teszem a felaprított kaport, petrust, hagymát, A keményre főzött darabolt főtt tojást .Sóval borssal mustárral izésítettem.
A burgonyát meghámozom, sós vízben megfőzöm,., majd az egészet tálalom.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 72 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!