Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka füstőlt sonka
30 deka vajbab
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
10 deka zsír
2 tk piros őrőlt paprika
10 deka gersli
3-4 babérlevél
csipet bors
15 deka kolbász
A sonkát gerslit és a babot előző nap beáztatom külön külön edényben majd másnap leöntöm róla a vizet
A vöröshagymát a zsiron üvegesre párolom hozzáadom a felvágott sonkát a gerslit a babot piros paprikát babérlevelet és minden ami szükséges ,és anni vizzel felöntöm , hogy ellepje és 2-3 órát lefedve főzőm
A kolbász, hogy nefőjjön szét ezért ráérünk később beletenni
Amikor puhára megfőtt akkor tálalom
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 24 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!