Kis türelmet...
Hozzávalók
1 kiló csirkeszárny
só
őrőlt bors
majoránna
csili szósz el is maradhat
3 kanál méz
3 kanál ketchup
2 gerezd fokhagyma
A csirkeszárnyakat megmosom megpucolom és kicsit besózom
A többi hozzávalót összekeverem a fokhagymát nagyonapróra összezúzom és ebben a pácban kb 1 órát bennehagyom a szárnyakat
Az óra elteltével sütőedénybe teszem a húsokat és lefedve 180 -190 fokon megsütöm
Amikor már a hús puhára sült az edény tetejét leveszem és egy kicsit még pirítom a szárnyakat
Aki szereti az édeset csipőset annak ajánlom
Rizzsel és burgonyapürével valamint vegyes zöldséges lepénnyel tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 45 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!