Kis türelmet...
50 deka csontnélküli karaj
só
2 deci sör
1 közepes fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 evőkanál mustár
1 kis kanál őrőlt pirospaprika
5 deka margarin
A karajt vékony szeletekre vágom és besózom
A sőrbe teszem a péppé zúzott vörös és fokhagymát , a mustárt és a pirospaprikát.
Ebben a páclében tettem a hús szeleteket,és egy fél napot a pácban állt a hús
A fél nap vagy egy éjszaka elteltével.A margarint felolvasztom, és amikor forro a pácléből kivett hús szeleteknek mindkét oldalát hirtelen megsütöm.,majd a páclevet ráöntöm a szeletekre és a húsokat puhára párolom benne.
Burgonyával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 24 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!