Kis türelmet...
Hozzávalók
50 deka kemény sajt
3 tojás
10 deka liszt
zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
A sajtot felszeleteltem majd lisztbe tojásba, újra lisztbe tojásba és morzsába forgattam,majd forró olajban szép pirosra kisütöttem
Petrezselymes burgonya
2 kiló új burgonya
1 fej vöröshagyma
1csg petrezselyem zőld
kevés olaj
A burgonyát megpucoltam és karikákra vágtam sós vízben puhára főztem
Az olajon a hagymát üvegesre pároltam hozzáadtam a felaprított petrezselymet.
Amikor a burgonya megfőtt leszűröm és a petrezselymes hagymával összekeverem és egy -két percig még eggyütt főzöm
A sajtot petrezselymes burgonyával tálaltam
Kategória:
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 26 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!