Kis türelmet...
Hozzávalók
2 darab pisztráng
só
őrőlt bors
fél deci olaj
1kávés kanál pirospaprika
Kapormártás hozzávalói
1 csokor friss kapor
1 gerezd fokhagyma
2 deci főzőtejszín
1 kanál liszt
fél deci olaj
só
2 deci tej
A halat tisztítás után beírdalom majd mindenhol jól besózom,borsozom,.
Egy sütőedénybe teszem kevés olajat rakok alája.
Fél deci olajba teszem a pirospaprikát csipet sót
összekeverem és a besózott meírdalt halat bekenem .
A sütőedényt lezárom és 180-200 fokon kevés burgonyával szép pirosra megsütöm..Amikor megsült kapormártással és a sült burgonyával tálaltam
A mártás elkészítése
A kaprot megmosom ,összevágom nagyon apróra
Az olajat felteszem és amikor meleg,hozzáadom az egy kanál lisztet és a felvágott foikhagymát, majd az összevágott kaprot tejszínnel felöntöm.Amikor ketd sűrűsödni tejjel felöntöm,
Nem biztos hogy minden tej kell bele , figyelni kell a sürűségét
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 11 éve
Látta 45 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!