Kis türelmet...
2 szelet filézett lazac
só
őrőlt bors
1 zsülienre vágott sárgarépa
fél deci olívaolaj
1 citrom
Mártás hozzávalói
fél liter főzőtejszin
1 nagyobb gerezd fokhagyma
1 tojás sárgája
só
bors
1 szál petrezselyem
A répát és az uborkát vékony csíkokra vágom kicsit megpárolom majd kevés olajban kicsit átsütöm.
A hal szeleteket sózom borsozom citrommal meglocsolom .
Az olajat felteszem és a halszeleteket 2 -2 percre mindegyik oldalát megsütöm.
A tejszínt a tojással és az apróra vágott fokhagymával és a sóval borssal tűzhelyen állandó keverés mellett besürítem, egy kevés apróra vágott petrezselymnet is tettem bele.
A tálalásnál a mártást a halra öntöttem és a sárgarépával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 27 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!