Kis türelmet...
Hozzávalók
10 deka apróravágott vargánya gomba
1 közepes karalábé
1 nagyobb sárgarépa
2-3 szál újhagyma
2 deci főzőtejszin
ételizesítő
1 húsleves kocka
1 kanál liszt
só
őrőlt bors
petruska
fél deci olaj
Az olajat felmelegítem a kis karikákra vágott újhagymát kicsit megpárolom benne, majd hozzáadom a kiskockákra vágott karalábét gombát, a kis karikákra szelt sárgarépát és 1-2 percig eggyütt párolom
Utána felöntöm kb 1 liter vizzel sózom borsozomegy kis ételízesítőt is adok hozzá majd hozzáteszem a leveskockát is
Fedővel letakarom és a zőldségeket puhára párolom kb25 perc
A tejszínt egy kanál liszttel csomómentesre kikeverem és a már megfőtt zőldségelevest behabaromA petruskát apróra összevagdostam és a tányérra kimert leves tetejére szórtam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 22 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!