Kis türelmet...
Hozzávalók
szeletelt karaj
só,bors
liszt
karfiolfőző tejszín
vaj
reszelt sajt
petruska
olaj a hús sütéshez
1tojás sárgája
2deci tejföl
A hús szeleteket kiklopfolom,sózom, borsozom,lisztbe forgatom és forró olajban kisütöm.A karfiolt sós vízben megfőzöm, A kisült hús szeleteket sütőedénybe teszem kevés vizet öntök alája A húsra ráteszem a karfiol rózsákat.
A besamel mártást elkészítem
10deka vajat felolvasztok adok hozzá 2kanál lisztet egy kicsit zsemleszínűre készítem, ekkor adok hozzá 2deci főző tejszínt sót, besűrítem és a karfiol rózsákat befedem vele. reszelt sajttal jól megszórom.Letakarom és előmelegített sütőben készre sütöm.Mielőtt kivenném a tojás sárgáját petrezselymes tejföllel kikeverem ., és a tetejére még ráfolyatom ismét sajttal meghintem és visszateszem pirosra sütöm.
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 12 éve
Látta 141 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!