Kis türelmet...
Hozzávalók
1db zsemle
4fej vöröshagyma
50deka darált hús
2tojás
1kanál mustár
piros paprika
8szelet Fekete---erdő sonka(száraz pácolt füstőlt)
8apró csemege uborka
olaj a sütéshez
a mártáshoz
2 kanál liszt
1 deci víz
2 deci főző tejszín
vagdalt petrezselyem
A zsemlét beáztatjuk,1fej vöröshagyma apróra vágva, A darált húst a szokásos módon elkészítjuk csak mustárt is teszünk bele,só bors stb..
Amikor összeálitottuk ,tenyérnyi nagyságra kilapítjuk egykis morzsán és a tetejére sonkát a sonkára uborkát teszünk és feltekerjük.Olajba átsütjük.Az olaj amiben sültek a tekercsek a hagymákat karikára vágjuk és az olajba széparany barnára megsutjük.kiszedjük az olajból és lisztet teszek bele .Egy kicsit megpirítom és felengedem a vízzel és a tejszínnel .Ebbe a mártásba egy két percig átpároljuk a már sült tekercseket.Tálaláskor nokedlit adunk mellé.Petrezsejemmel megszórom.A hagymát a tetejére teszem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 95 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!