Kis türelmet...
Hozzávalók
1db zsemle
4fej vöröshagyma
50deka darált hús
2tojás
1kanál mustár
piros paprika
8szelet Fekete---erdő sonka(száraz pácolt füstőlt)
8apró csemege uborka
A zsemlét beáztatjuk,1fej vöröshagyma apróra vágva, A darált húst a szokásos módon elkészítjuk csak mustárt is teszünk bele,só bors stb..
Amikor összeálitottuk ,tenyérnyi nagyságra kilapítjuk egykis morzsán és a tetejére sonkát a sonkára uborkát teszünk és feltekerjük.Olajba 10percig átsütjük.Az olaj amiben sültek a tekercsek a hagymákat karikára vágjuk és az olajba széparany barnára megsutjük.kiszedjük az olajból és 2kanál lisztet teszek bele .Egy kicsit megpirítom és felengedem 1deci vízzel és 2deci tejszínnel .Ebbe a mártásba egy két percig átpároljuk a már sült tekercseket.Tálaláskor nokedlit adunk mellé.Petrezsejemmel megszórom.A hagymát a tetejére teszem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 13 éve
Látta 120 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!