Kis türelmet...
Hozzávalók
4 szelet csontnélküli karaj
liszt
A bundához
2 tojás
só
őrőlt bors
1 csokor apróravágott petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
fél kiló reszelt burgonya
1 evőkanál tejföl
3-4 kanál liszt
olaj a sütéshez
A kapros túróhoz
25 deka túró
2 deci tejföl
apróravágott kapor
kevés só
1 . A karajszeleteket vékonyra kiklopfolom sózom borsozom
2. A bundához való kat a zúzott fokhagymát, reszelt hagymát, a reszelt burgonyát, összekeverem annyi liszttel,hogy, hogy sűrű masszát kapjak.
3. Az előzőleg sózott borsozott hús szeleteket lisztbe forgatom majd a sűrű masszába és forró olajban kisütöm
4. A megsült szeleteket kapros túróval bevonom és rízzsel és burgonyával tálaltam
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 100 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!