Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Elfelejtettem a jelszavam 

Nem vagy belépve

Ez a funkció csak regisztrált tagoknak elérhető. Csatlakozz most a Networkhöz vagy ha már tag vagy, lépj be itt:

Diavetítés indítása

Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

Borzas hús kapros túróval

Hozzávalók
4 szelet csontnélküli karaj
liszt
A bundához
2 tojás

őrőlt bors
1 csokor apróravágott petrezselyem
3 gerezd fokhagyma
1 kis fej vöröshagyma
fél kiló reszelt burgonya
1 evőkanál tejföl
3-4 kanál liszt
olaj a sütéshez
A kapros túróhoz
25 deka túró
2 deci tejföl
apróravágott kapor
kevés só
1 . A karajszeleteket vékonyra kiklopfolom sózom borsozom
2. A bundához való kat a zúzott fokhagymát, reszelt hagymát, a reszelt burgonyát, összekeverem annyi liszttel,hogy, hogy sűrű masszát kapjak.
3. Az előzőleg sózott borsozott hús szeleteket lisztbe forgatom majd a sűrű masszába és forró olajban kisütöm
4. A megsült szeleteket kapros túróval bevonom és rízzsel és burgonyával tálaltam

Címkék: marcsi ételei  

Kategória: Saját

Látta 100 ember.

Értékeld

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Üzenőfal

Prohászka Béláné üzente 5 éve

KÖSZI!

Kőszeghy Anna üzente 7 éve

Marcsikám emélem, hogy jól vagy!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi.

Schneiderné Mária üzente 7 éve

Kivánok áldott békés karácsonyt és boldog új évet sok puszi és nagy ölelés.

Schneiderné Mária üzente 8 éve

Szia Marcsika.Kívánok neked nagyon boldog névnapot kedves családod körében. Sok puszi és nagy ölelés. Mimi

Csík Lászlóné üzente 8 éve

Utólag is nagyon boldog egészséggel, örömmel teli születésnapot kívánok!! Csíkné Marcsi

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu