Kis türelmet...
hozzávalók
5 tojás sárgája
5 kanál víz
10 deka porcukor
2 kanál holland kakaópor
10 deka darált dió
10 deka liszt
fél csg sütőpor
5 tojás fehérje
Krém
20 deka ráma margarin
20 deka porcukor
ízlés szerint rum
25 deka gesztenyemassza
1 csg vaníliás puding
3 deci tej
A tetejére
10 deka étcsoki
5 deka margarin
fél deci olaj
5 deka fehér csoki
A tojás sárgáját a cukorral habosra kikeverem lassan hozzáadom a vizet,a darált diót
és végül a kakaóporral és sütőporral elkevert lisztet
A tojásfehérjét kemény habbá felvertem és a csokis masszához óvatosan belekeverem
Sütőpapiros sütőlapon 180 fokon megsütöm
Amikor kisült a tésztát ketté vágtam
A tepsi mérete34x32
A krémhez a margarin a porcukorral habosra kikeverem, és ketté osztom
Az egyik felébe belekeverem a gesztenyemasszát és az ízlés szerinti rumot
A vaníliás pudingot a szokásos eljárással felfőzöm,amikor kihűlt a másik fele margarinos krémmel összekeverem .
Az alsó lapra előszőr a gesztenyés krémet kentem Erre rátettem a vaníliás krémet és végül a csokis lapot
A csokoládét gőz felett felolvasztom és a tészta tetejére kentem ,fehér csokival diszítem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 301 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!