Kis türelmet...
Hozzávalók
30 deka liszt
fél csg sütőpor
1 bio citrom reszelt héja
1 egész tojás
10 deka porcukor
20 deka rűma margarin
2 kanál holland kakaópor
10 deka kristálycukor
Töltéshez
sárgabarack lekvár
A kakaópor és a kristálycukor kivételével a tészta hozzávalóit összegyúrjuk
Amikor a tésztám egyneművé vált ketté veszem és az egyik tésztába belegyúrom a kakaót. Így lesz egy fehér és egy csokis tésztám
A téstákat külön- külön kinyújtom kisebb pogácsa szaggatóval kiszúrom és sütőpapiros sütőlapon180 fokon megsütöm
A csokossal ugyanígy járok el, csak amikor kiszúrom kristálycukorba belegyomom,
Hogy biztosan rajta maradjon a cukor kiszúrás előtt vékonyan lekentem tojásfehérjével és úgy a cukorba.
Amikor kisültek egy sárga és egy csokis korongot bármilyen lekvárral összeragasztom én sárgabaracklekvárt használtam.Kiadós és finom
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 64 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!