Kis türelmet...
Hozzávalók
4-6 csirkecomb
só
bors
sült csirke fűszerkeverék
50 deka savanyúkáposzta
1 nagyobb alma
fél deci olaj
1 közepes karikára szelt vöröshagyma
3 darab közepes burgonya
A húsok kenésére
fél deci olaj
csipet só
egy jó csipet majoránna
őrőlt bors
kis kanál piros paprika
Az olajat felhevítem beleteszem a karikákra szelt vöröshagymát kicsit fonnyasztom majd hozzáadom az elkőzőleg már kimosott savanyúkáposztát
és a karikára szelt almát hagymával együtt puhára megpárolom
A combokat sózom borsozom fűszersóval meghintem és a sütőben megsütöm amikor már szépen sül lekenem az olajos pirospaprikás
borsos keverékkel mindkét oldalát megkenem és letakarva kicsit még sütöm
A burgonyát vékony karikákra szelem
Egy másik sütőedénybe alulra lerakom a káposztát Amár majdnem készre sült combokat ráhelyezem visszateszem a sütőbe egy 10 percig letakarva együtt sütöm majd levceszem a tetejét és kb 5 percig tető nélkül sütöm
Kategória:
Feltöltés ideje: 10 éve
Látta 131 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!