Kis türelmet...
Hozzávalók
6 tojásos piskóta 24x22-es tepsibe sütve
Krém hozzávalói
30 deka eper
10 deka vaj
2 csg vaníliás puding
6 deci tej
3 kanál cukor
1 doboz mascarpone
2 deci tejszín
2 deka porcukor
fél csg habfixáló
A piskótalapot amikor kihűlt két lapra vágom
A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm.
Amikor már leveszem a tűzről akkor hozzáadom a vajat jól kikeverem vele , majd a mascarponé-val is kihabosítom.A tejszínt közben kemény habbá verem és a krémhez keverem.
Az eperszemeket kis darabokra vágom Az alsó lapot megkenem a krémmel és valamennyit egy harmadát a tetejére simítom
Amikor az alsó lapot megkentem az apróra vagdalt eperszemeket beleszórtam és jól belenyomkodtam.Rátettem a másik lapot amit kicsit rányomkodtam,A tetejére negyedre vágott eperszemeket tettem olvasztott ét csokival diszítettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 228 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!