Kis türelmet...
A piskótához
3 tojás
8 deka cukor
10 deka liszt
fél csg sütőpor
1 kanál hideg víz
citrom reszelt héja
1 citrom leve
A krém hozzávalói
20 deka margarin
20 deka porcukor
1 citrom leve
fél csg mascarpone
A piskótát a szokásos módon elkészítem Sütőpapiros sütőlapon megsütöm .Amikor kihűlt lehúzom róla a papírt és a következő krémmel megtöltöm
A margarint a porcukorral kikeverem hozzáadom a bio citrom levét mascarponével jól kikeverem és a tésztát megtöltöm a tészta 2/3-ad részével.Feltekerem és a megmaradt krémmel a roládot bekenem.A tetejét étcsokoládéval és cukrozott citromhéjjal diszítettem
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 8 éve
Látta 182 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!