Kis türelmet...
Hozzávalók
1 közepes méretű alma
fél kiló burgonya
só
2 kiskanál balzsamecet
csipet bors
3 darab retek
fél citrom leve
egy fél kigyóuborka
1 kisfej lilahagyma
20 deka húsos házi füstőlt szalonna
gránátalma
3 db sonkás kockasajt
egy fél kalifornia paprika
A burgonyát apró kockákra vágtam és sós vízben puhára főztem
A szétfőlős burgonya erre nem jó, csak a lisztes.
Amikor megfőtt leszűröm és kihűtöm
A szalonnát szintén vékony kis kockákra vágtam és rozsdásra kisütöttem , majd kiszedtem az edényből és kihűtöttem
A többi hozzávalót is kis kockákra a hagymát karikákra vágtam az almára citromlevet tettem, hogy ne barnuljon meg
Amikor a burgonya és a szalonna meghűlt az összes hozzávalóval összekeverem, hozzáadom a balzsamecetet és a gránátalma magokat
Hagyom összeérni egy fél órát és önnáló ételként is vagy sültek mellé kiváló saláta
Kategória: Saját
Feltöltés ideje: 9 éve
Látta 293 ember.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!